Bollywood honeymoon in Finse bossen

Bollywood honeymoon in Finse bossenBollywood actrice Manisha Koirala, die vorige maand in het huwelijk trad met de Amerikaans-Indiase zakenman Samrat Dahal, heeft de bossen van Finland uitgekozen voor haar huwelijksreis. Dat meldt de website FinlandSite.nl. Volgens de site is Koirala erg onder de indruk van de Finse natuur en besloten zij en haar kersverse man te gaan naar de omgeving van Sievi in Centraal-Finland. Het stel geniet van buitenactiviteiten als kanoën, rondtrekken in de bossen en natuurlijk de sauna.

De 39-jarige actrice van Nepalese afkomst gaf aan dat haar man voorstelde om naar Finland te gaan. Koraila sprong op en zei ‘Waarom niet? Iets nieuws, totaal anders’. Ze geeft ook aan dat ze geniet van elk moment.

Manisha krijgt het nog druk na haar honeymoon. Ze staat namelijk op het punt haar comeback te maken op het witte doek met de Nepalese film ‘Dharma’.

2 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Monday, July 12th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Leuk leuk leuk leuk, nu is er altyd neiuws, over waar bollywood mensen naar toe gaan, wat se eten en drinken xD, hoe ze boos worden, en dat wordt gelyk breaking news xD

    (A).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.