Akshay Kumar gaat voor Divali

Bollywood - Akshay Kumar gaat voor DivaliNa enkele hits op zijn naam te hebben, is Bollywood acteur Akshay Kumar nog lang niet van plan te stoppen met zijn hitlijst in Bollywood. Zijn nieuwste film ‘Action Replay’ zal zijn release beleven op Divali dit jaar. Dat is niet ongebruikelijk voor de acteur, want zijn film ‘Garam Massala’ uit 2005 kwam ook op Divali uit evenals de film ‘Blue’vorig jaar. De producer, Vipul Shah, had voorgesteld om ‘Action Replay’ rond Eid uit te brengen of net na Divali.

Maar Akshay, die samen met Aishwarya de hoofdrol speelt in deze film en tevens de co-producer is, belde Shah op om te zeggen dat hij de film met Divali wilt uitbrengen. Akshay is ervan bewust dat de release van de film ‘Golmaal 3’ ook gepland staat voor Divali. Voor de BollywoodHunk vormt dat geen risico, want volgens hem is zijn ‘Action Replay’ hilarisch en feestelijk genoeg om op zo een datum in première te kunnen gaan.

Shah ging akkoord met Akshay en de twee hopen dat beide films hits worden. ‘Moge de beste winnen als er een keus gemaakt moet worden tussen de twee films’, aldus Shah. Vol verwachting kijken we uit naar deze veelbelovende film met Akshay Kumar en Aishwarya Bachchan. (©ZD/Bollywood.NL)

4 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Thursday, July 1st, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. dit is niet waar! shah heeft zelf gezegd dat akshay hier niets mee temaken heeft….dus akshay heeft niet gebeld..The release date is niet door akshay in shah;s oor gefluisterd….beide acteur aish en aksh hebben niets te maken met de releasedate….shah heeft gezegd dat hij zoiezo van plan was om een divali/eid(suikerfeest) release te plannen. Aangezien hij producer is heeft hij ook het recht om deze datum zo te beslissen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.