Angelina Jolie ook naar Bollywood?

Angelina Jolie ook naar Bollywood?Na het succes van de Bollywood film ‘Rajneeti’ wil Prakash Jha zijn talenten nogmaals bewijzen. Jaren geleden had hij een soortgelijke film als de ‘Mahabharata’ willen maken, met Madhuri Dixit in de hoofdrol. Helaas heeft hij zijn droom toentertijd niet kunnen verwezenlijken. Nadat hij goede reacties van Rajneeti ontving, heeft Prakash besloten zijn oud plan toch maar te realiseren. Hij wil de film ‘Draupadi’ niet in het Hindi uitbrengen, maar in het Engels.

Hij gaat dus voor een internationale aanpak en heeft Madhuri van de lijst gehaald. In de plaats van Madhuri gaat zijn voorkeur uit naar de enige echte Angelina Jolie. ‘Draupadi’ is volgens Prakash de ultieme terugblik op het feminisme en zal in exotische sferen worden gefilmd. De filmopnames zullen daarom in de bergen plaats vinden. De vraag is alleen of Angelina Jolie toestemt om samen met Jha zijn droom op internationaal niveau te realiseren. (©ZD/Bollywood.NL)

5 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, June 30th, 2010 and is filed under 24896. You can follow any responses to […]

  2. ene kant lijkt het me wel leuk
    maar andere kant ze ziet er niet echt indiaans uit zijn er geen betere indianse actrices ik weet het wel zeker

  3. Ahahahaahhahaahahhahahaaa volgende x komen die ander mense ook van hollywood naar bollywood xD

  4. @boll…

    Hoezo ze is een bitch? En hoe durf je haar lelijk te noemen? heb je je spiegel kwijt ofzo?
    AJ is een geweldige vrouw, ze doet aan veel goede doelen mee, je moet haar dankbaar zijn ipv haar af te raken…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.