Bollywood geschokt door zelfmoord Viveka

Bollywood geschokt door zelfmoord Viveka Het 37-jarige model Viveka Babajee heeft zichzelf afgelopen weekend van het leven beroofd. Viveka is tijdens haar leven een zeer bekend model geweest in India. De meeste Bollywood sterren van nu, hebben aan het begin van hun carrière samengewerkt met dit Indiaas topmodel. Het is nog onbekend waarom Viveka zichzelf heeft opgehangen in haar appartement. De politie van Mumbai is druk bezig te onderzoeken waarom Viveka zo een extreme stap heeft genomen. De Calcutta Telegraph denkt dat het model een einde aan haar leven maakte als gevolg van meerdere depressies.

Bollywood sterren als Priyanka Chopra, Vivek Oberoi, Dia Mirza en nog vele andere, reageerden geschokt op het nieuws. Via twitter liet Priyanka weten dat ze heel erg geschrokken is. Priyanka heeft als jong model Viveka mogen ervaren tijdens haar modellenwerk. Chopra heeft een aantal fashionshows met Viveka mogen doen en vond haar altijd zo adembenemend. Volgens Priyanka zal niemand begrijpen wat Viveka heeft gedreven naar zo een wanhopige stap. De glamour wereld is echt niet zo makkelijk als het lijkt en het kan een ieder overkomen, aldus Priyanka.

Naast Priyanka hebben ook Dia en Vivek hun medeleven getoond via Twitter. Volgens Dia was Viveka één van de liefdevolle, warmste en vriendelijkste personen die ze gekend heeft. Ook was Viveka altijd zo behulpzaam. Vivek vindt het erg jammer dat zij zichzelf van het leven heeft beroofd en hij hoopt dat God haar de rust en vrede geeft, waar ze naar opzoek was. Ook hoopt hij dat God de familie de kracht en moed geeft om met deze tragedie om te kunnen gaan.

Viveka werd op 23 mei 1973 geboren in Mauritius. In 1993 werd zij gekroond tot miss Mauritius. (©ZD/Bollywood.NL)

6 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, June 29th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. oh wat erg zeg..
    ik moet zeggen nadat ik dit heb gelezen ben ik zelf ook geschokt…
    zo te horen was ze een erg lieve persoon.

  3. het is wel erg maar misschien had ze een goeie reden
    kwil egt wete wat haar redenen was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.