Bollywood show A.R. Rahman in Duitsland

Bollywood show A.R. Rahman in DuitslandBollywood componist en zanger A.R. Rahman, bekend van zijn soundtrack voor de film Slumdog Millionaire, komt deze zomer naar Europa. Op zondag 18 juli 2010 is hij te zien in de SAP Arena te Mannheim (Duitsland), ongeveer 3 uur rijden vanaf de Nederlandse grens. Dit optreden is een onderdeel van zijn ‘Jai Ho’ worldtour door Europa, Amerika en het Midden-Oosten.

Rahman componeerde de muziek voor meer dan 130 Bollywood-films. Hij werd echter wereldwijd bekend met zijn muziek voor Slumdog Millionaire, de grote winnaar op de 81ste uitreiking van de Academy Awards. Zijn soundtrack voor Slumdog Millionaire werd bekroond met twee Oscars, de Oscar voor Beste Originele Score en de Oscar voor Beste Originele Nummer met het nummer ‘Jai Ho’. Rahman was de eerste Indiase filmcomponist die een Oscar won en tevens de eerste artiest uit India die twee Oscars won.

Zijn muziek voor Slumdog Millionaire leverde hem in 2009 twee Academy Awards, een Golden Globe en een BAFTA-award op. Kijk voor meer informatie ook op www.jaiholive.de.

19 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, June 22nd, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Ik wil er heel graag naartoe.

  Maar ik kan geen gezelschap vinden. Wil iemand van jullie met mij naar het concert?! Zelf heb ik geen rijbewijs, dus het zal per ov moeten.

  Ik hoor het wel.

 3. Ik denk, dat ik de enige ben die zo gek op zijn muziek is en die er zelfs min. 150,- ervoor wil betalen.

  Ik heb het in mijn familie en vrienden kring voorgesteld, maar of ze kennen hem niet, of ze vinden het te ver.

  Dus ik weet het even niet meer. Alleen mag ik zeker niet van mijn ouders. Ben al 19 maar tog.

  Dus als jullie iemand kennen, willen jullie het dan even melden?!

 4. Je mag niet van je ouders? In je eentje bedoel je? Of mag je wel van je ouders met een vreemde persoon??

 5. Ik vind hem echt 1 van de allerlelijkste componisten aller tijden. Zijn muziek bestaat voornamelijk alleen maar uit getik, lijkt net alsof er een optocht is ofzo.

  Nadeem-Shravan, Jatin-Lalit, Anu Malik (ligt eraan wat ie maakt), Himesh Rishammiya (ALLEEN ALS COMPOSER!) en dat soort types vind ik dan wel weer goed, maar alleen jammer dat je nu niks meer van Nadeem-Shravan of Jatin-Lalit hoort…

 6. 19 of niet moet je nog de toestemming van je ouders hebben ? ben je nederlander ? een nederlander van je leeftijd pikt dat waarschijnlijk niet die doen het echt die zijn meerderjarig.

 7. Goedemorgen,

  Ik vind als je nog bij je ouders woont ben je verplicht hun regels te respecteren.Het gaat niet om of je nederlander bent of niet dat is naar mijn mening onzin,op het moment dat je apart woont en niet afhankelijk bent van je ouders kan je doen wat je wilt.De opvoeding wat wij hebben meegekregen van thuis is de beste opvoeding en dat moeten wij proberen te houden en je zult zien dat je ver gaat schoppen.

  Anish ik ben volkomen eens met jou.

  Allah Hafiez.

  Rahat

 8. dat geloof je toch zelf niet ? de opvoeding dat jullie hebben gekregen ? is die beter dan die van een ander ? dat je thuis woond wilt niet zeggen dat je ale regels van je ouders moet opvolgen ook nederlanders ? beslist jij dat ? die buitenlanders hebben thuis niks te zeggen wordt volwassen op je 19 de , en wat als je ouders het er niet naar maken en jij het op je 19de het beter weet ? ik heb het vertrouwen dat nederlandse jongerenhet goed doen.moslim zeker rahat ? en jullie weten alles beter ? klein kinderen op jullie 19de.

 9. wie laat zich onder dwang een man of vouw aansmeren ? nederlanders hebben vertouwen in hun kinderen en jonge mensen worden hier serieus genomen wat doe je dan hier als het je niet bevalt ?

 10. @ Rahat
  je heb gelijk zolang je onder hun dak bent moet je aan hun regels houden
  zoniet zoek dan zelf een huis
  maar wat je zegt van de beste opvoeding dat weet ik niet zo zeker

  @ U
  de nederlandse jongeren doen wat ze willen
  comazuipen enzo en wat doen hun ouders ze maken geen zorgen om hun
  maakt niet uit waar hij is wat hij doet nee ze hebben ‘vertrouwen’in hun kinderen

 11. U
  Heb ik gezegd dat je alle regels moet volgen als je thuis bent.En wat vooronzin is dat jullie moslim weten dat beter. Ik heb alleen mijn mening wat ik van denkt en ga a.u.b. niet generaliseren.Alles kan je bespreekbaar maken en uitpraten met je ouders, want als kinderen zich normaal gedragen tegen hun ouders dan is de verstandhouding ook beter.Als je thuis woont kan je niet gaan en komen waneer je wilt er moet duidelijk afspraken gemaakt worden.

  EN wat wil jij weten over de Nederlandse jongeren.ZAL IK JOU NU VERTELLEN: 40% v.d.jongeren drinken zich in de coma( volg jij de news).Hoeveel NED.Jongeren zijn niet ingeluisd door de LOVERBOYS.
  O, wat zijn de NED.Jongeren zo goed.Wil jij misschien ook weten hoeveel % veslaafd zijn. Heb ik tegen jou gezegd dat mij hier hier niet bevalt. Ik gebruik mijn verstand daarom heb ik RAHAT een heel goede band met mijn ouders. ik kan in allertijde een beroep doen bij mijn ouders.

 12. ik heb ook mijn mening en buitenlandse jongeren misdragen zich niet ? heelveel nederlandse jongeren gedragen zich heel netjes en het is niet aan u of een ander om te bepalen wat nederlandse jongeren mogen en nee jij gaat mij niks vertellen dat beslis ik zelf wel en jij bent niet de enigste dat een goede band heeft met de ouders wat zullen veel buitenlanders onder de plak zitten van de ouders wie zo’n reactie als de jouwe plaats kan wel een reactie terug verwachten of mag dat soms ook al niet ? ja ik weet eeen heleboel over nederlandse jongeren dat een groot deel heel aardig is en zich super netjes gedraagt en niks uit haalt en ik vertoue ze en die vrijheid verdienen ze.

 13. bedrinken zich islamistische jongeren niet ? en uit india ? dus in die landen is het nooit mis ? je zit met een probleem als je teggnspreekt of is bij jou alles perfekt rahat ? ik geloof er niks van iedereen zal wel wat hebben ben jij helderziende om te weten wat er in het huis va een ander gebeurt ? hoeveel jongens uit nooed west africa verzieken de boel in de randstad ?die vallen nederlanders lastig en pesten de nederlanders weg , ik ben buitenlandse maar ik heb hier geen gedonder met nederlanders, ik hoor niet dat de in nedrland wonende mensen uit india ruzie maken dan zal dat wel een teken zijn dat een groot deel zich netjes gedraagt.

 14. rahat nederland se jongerendat zich bedrinkt zijn autochtone jongeren dit is hun land , wat doe je hier als je het met bepaalde dinge dingen niet eens bent ?wees maar blij dat je hier je mening mag zeggen in een land een paar uur hier vandaan mag je meteen op kamers maar ik vraag mij af of jij begrijpt wat ik bedoel,ik heb een buitenlandse buurman gehad die gin zin had om te werken rahat of is dat ook alleen voorbehouden aan autochtone nederlanders ? rajievie wees maar blij dat je in nederland mag zeggen dat je van bepaalde muziek houd.

 15. dat zie je ook vaak
  mensen wonen in nederland, maar zeuren weer te veel
  kijk naar afrika die kinderen hebben daar niks maar hoor je ze zeuren nee
  en net als wat U zegt hier heb je nog een eigen mening
  hier kan je nog live naar de wk kijken in noord korea mogen ze dat niet eens kijken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.