Rekha en Jaya staan face to face

Bollywood - Rekha en Jaya staan face to faceDe vrouw van Bollywood grootheid Amitabh Bachchan, Jaya Bachchan en Bollywood actrice Rekha waren onlangs beide uitgenodigd voor een feest van een bekende fotograaf, Gautam Rajadhyaksha. Deze fotograaf had voor het lanceren van zijn boek ‘Chehre’, enkele celebs uitgenodigd. Hij is goed bevriend met zowel Rekha als Jaya Bachchan en had beide uitgenodigd hetgeen een gespannen sfeer veroorzaakte. Reden hiervoor is dat Rekha in het verleden een vermeende affaire had met Amitabh Bachchan. Dit werd toentertijd gespeculeerd door de mensen rondom Big B en Rekha tijdens hun gezamenlijke filmperiodes.

De twee hadden niet alleen een goede on-screen chemie, maar het leek erop alsof Big B en Rekha het off-screen ook heel goed met elkaar konden vinden. Zo ontstonden de geruchten dat deze twee co-sterren een relatie met elkaar hadden, terwijl Big B getrouwd was met Jaya. Er zijn van de avond enkele foto’s geschoten waar Jaya en Rekha samen te zien zijn. Asha Bhosle (links) stond er als derde persoon bij en aan haar gezichtsuitdrukking te zien, was ze niet erg blij met dit moment.

Op de foto zie je de vriendelijkheid van Jaya (rechts). Rekha stelde Jaya wat vragen, maar wat er precies besproken werd weet alleen Asha Bhosle. Jaya stond er met een soort ‘gemaakte lach’ en het leek wel een heel onprettig moment voor haar. Maar uiteindelijk hebben de twee actrices heel goed gehandeld in het bijzijn van de media. Kajol, Lata Mangeshkar en Hema Malini waren ook aanwezig ter ere van deze fotograaf.(©ZD/Bollywood.NL)

8 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Monday, June 28th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Ik denk eerder dat Jaya schrok van het feit dat Rekha zo ineens voor haar stond en dat ze zich realiseerde dat de camera’s op hun gericht waren. Daarom bleef Jaya beleefd en gaf ze Rekha antwoord.
    By the way: Rekha ziet er tien keer beter uit dan Jaya. Kan nog steeds niet begrijpen wat Big B in haar zag vroeger. Maar ja….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.