Shakira goes Bollywood

Shakira goes BollywoodDe Colombiaans-Libanese zangeres Shakira gaat een nummer voor een Bollywood film zingen. In het jaar 2007 gaf Shakira (die eigenlijk Shakira Isabel Mebarak Ripoll heet) een concert in Mumbai en andere steden in India. Op enkele van haar concerten heeft ze toen laten weten dat ze dol is op Bollywood en dat ze erg graag deel wil uitmaken van deze filmindustrie. Ze stond toen open voor een Bollywood carrière. Haar kwaliteiten, zowel zang als (buik)dans zouden daar zeker goed van pas komen.

De Bollywood film waarvoor het nummer zal worden opgenomen, heeft als hoofdrolspeler Sachin Joshi. Hij is de hoofdsponsor van het cricketteam Kolkata Knight Riders. Joshi is in gesprek gegaan met Shakira om te onderhandelen over dit nummer. Volgens een bron is Shakira akkoord gegaan hiermee. De 33-jarige zangeres is enthousiast hierover en kan niet wachten om te starten met het opnemen van dit nummer dat wordt gecomponeerd door Salim-Sulaiman. Hij geeft aan dat het nummer solo gezongen wordt door Shakira.

Het wordt een Engelstalig nummer met af en toe wat simpel Hindi erdoorheen. Deze Bollywood clip zal worden opgenomen in Zuid-Afrika met Zuid-Afrikaans model Candice Boucher (filmpje hieronder). Als Shakira, die ondermeer bekend staat om haar buikdans talenten, een bijrolletje in de clip krijgt is nog niet bekend. (©ZD/Bollywood.NL)

12 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Sunday, June 20th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Hoezo veel bolly in holly??

    Shakira is geen hollywood!! sterker nog ze heef nog nooit in een hollywood film gespeelt!!

    Wie nog meer dan! (het kan aan mij liggen hoor, ik kijk tegenwoordig amper bollywood films)

  3. […] in Nederland was toen ze optrad in het GelreDome in Arnhem, liet onlangs weten dat ze een rol in een Bollywood film […]

  4. […] Eerder maakte de zangeres ook al een stap naar Bollywood door in een nummer voor een Bollywood film mee te zingen. Tags bij dit bericht: none | Chat […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.