Aishwarya Rai breekt gouden regel

Aishwarya Rai breekt gouden regelIn de Bachchan familie is het een gouden regel om werk en privé gescheiden te houden. Aishwarya heeft deze gouden regel echter verbroken toen ze haar man erg mistte. Ze hadden elkaar een tijd niet gezien want Aishwarya was naar Parijs voor haar werk. In Parijs had ze een avondmaaltijd met Steffi Graf en Mary Pierce voor een goed doel. Tijdens het diner moest ze vaak aan Abhishek denken, want hij is een grote fan van Steffi Graf en Mary Pierce.

Op het moment dat Aishwariya landde in Mumbai vroeg ze haar chauffeur om haar direct te brengen naar haar man. Dit is wat vreemd van Aish, want ze blijft altijd uit de buurt van Abhi als hij moet werken. Ook gaat ze helemaal niet in de buurt van zijn werkomgeving, alleen om hem niet te storen. Haar chauffeur heeft haar naar Abhi gebracht terwijl hij bezig was met de promotie voor de film Raavan. Abhi was blij zijn vrouwtje te zien, omdat ze elkaar de laatste tijd zo weinig zien. Aish heeft gebruik gemaakt van de gelegenheid om haar fans in Jaipur te begroeten via de radio.

Volgens een vriend is het opvallend dat de Bachchans nooit allemaal samen thuis zijn. Nu dat Aish terug is van Parijs, is haar schoonvader vertrokken naar Parijs voor zijn werk. Gelukkig weten man en vrouw waar ze voor gekozen hebben in de filmindustrie, want met hun drukke werkschema kunnen ze elkaar soms mislopen. De film ‘Raavan’ waarin Aish en Abhi samen te zien zullen zijn, wordt de 18e van deze maand verwacht. (©ZD/Bollywood.NL)

7 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, June 15th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Das lief toch!

  Overigens kijk ik erg uit naar Raavan.

  Ps. Ik wil naar de show van A.R. Rahman in London. Weten jullie misschien of er bustours ernaar toe gaan vanuit Nederland?
  Dank.

 3. heel sweet van aish maaar de GOUDEN REGEL kon het niet ergere titel hebben ???

 4. GOUDEN REGEL? ze bedoelen gewoon een simpelle regel.

  ps Raavan was helemaal nie leuk, het was niet boeiend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.