Bollywood film over Hitler

Bollywood film over HitlerEr komt een Bollywood film over de laatste dagen van nazi-dictator Adolf Hitler. De film, die gemaakt zal worden door de Indiase regisseur Rakesh Ranjan Kumar, gaat over de liefdesaffaire tussen Hitler en Eva Braun tijdens de laatste dagen van de oorlog. De titel is ‘Dear friend Hitler’, welke verwijst naar de aanhef van twee brieven die Mahatma Gandhi aan Hitler schreef.

De film zal zich afspelen in de Berlijnse bunker waar Hitler zich in de laatste oorlogsdagen schuilhield. “Het wordt een romantische film, maar niet in de typische vorm”, vertelt regisseur Ranjan Kumar. Anupam Kher zal de rol van Hitler vertolken terwijl Eva Braun wordt gespeeld door de voormalige Miss India Neha Dhupia.

7 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Sunday, June 13th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. euh.. die ‘eva’ hier, is toch niet zo ‘arisch’ als hitler zou wensen, niet? ik zou verder zeggen: bollywood moet zich niet moeien met culturen waar hij niks van kent! tgaat echt een suppergrappig effect geven! zie je ze al? zingende en dansende hitler :D! waar zijn ze toch mee bezig!! ze willen enkel wa aandacht, of de film nu flopt of nie, da maakt hun niemeer uit. belachelijk gewoon! en ja idd, in heel indie zult ge maar weinig mense vinde die op hitler lijke, neem dus anupam kher maar! de ‘held’! jakk :S

  3. wel leuk dat ze iets APARTS gaan doen ik bedoel altijd met liefde en verdriiet dus dese x. over hitler ben benieuwd

  4. […] acteur Anupam Kher zal niet meer te zien zijn in de aangekondigde Bollywood film ‘Dear friend Hitler’ over de laatste dagen van nazi-dictator Adolf Hitler. De 55-jarige acteur, […]

  5. […] de aankondiging van een Bollywood Hitler-film, waar we vorige maand over schreven, is er nu weer een controversiële Indiase film in première gegaan en wel eentje over Bin Laden. […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.