Kinderen uit Slumdog Millionaire in Hollywood

Bollywood - Kinderen uit Slumdog Millionaire in HollywoodBollywood sterren Azharuddin Muhommed Shaikh en Rubina Ali Qureshi, oftewel twee van de kleine acteurs in de film ‘Slumdog Millionaire’, hebben een contract getekend voor een nieuwe Hollywood film, genaamd ‘Lord Owen’s Lady’. Deze film word geproduceerd door Dragon Productions (Wales) in London. De twee Bollywood sterren hebben een contract mogen tekenen van maar liefst 1.000 pond per dag.

Gedurende 25-30 dagen zullen deze kleine artiesten te vinden zijn op de sets van deze film. De film zal geschoten worden in Dubai, Wales en enkele andere plaatsen. Twee jaar na Slumdog Millionaire zullen Rubina en Azhar weer te zien zijn in een Hollywoodfilm.

Naast Rubina en Azhar zal de enige echte Antony Hopkins in de film te bewonderen zijn. Hij is de vader van Lord Owen die verliefd wordt op een Indiase schoonheid. Volgens bronnen zullen Rubina en Azhar de rollen van de kleinkinderen van mr. Hopkins vervullen. In de film zullen ook nog enkele andere kinderen uit Slumdog Millionaire te zien zijn en de Indiase actrice Rohini Hattangadi. Verwacht wordt dat Lord Owen’s Lady in 2011 gefilmd zal worden. (©ZD/Bollywood.NL)

8 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, June 16th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. wat leuk voor die kinderen hopelijk gaat het ze nu beter af en krijgen voor hun werk betaald zodat ze ( evt ) naar school kunnen voor later.

 3. dit moeten ze vaker doen
  kinderen uit de sloppenwijken in films laten spelen, onderdak, eten en opleiding geven inplaats van de kinderen die het beter hebben

 4. viri dat vindt ik aan de ene kant ook maar kinderen zijn kinderen , en kinderen van rijke mensen kunnen er niets aan doen dat hun ouders rijk zijn , de ouders zijn rijk maar toch niet die kinderen?voor mij zijn alle kinderen gelijk wt de financiele situatie van hun ouders zijn maar ik vindt het heel goed dat die kinderen uit de sloppen wijken ook positieve aandacht krijgen dat verdienen ze echt volgens mij.

 5. ja maar de kinderen van rijke ouders die redden het wel pappie en mammie zorgen dat ze alles krijgen
  maar wat hebben die kinderen uit de sloppenwijken ?

  of ze moeten een soort begeleidingsteam inzeten die de kinderen helpt om op de goede pad te blijven

 6. nou dan vindt ik het knap dom van die ouders om hun kinderen alles te geven zo kmomen die kinderen aan de ene kant niks vooruit en zo leren ze nooit dat ze niet alles kunnen krijgen , wacht maar af tot die kinderen achter komen dat ze niet alles kunnen krijgen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.