Bollywood film Milenge Milenge weer uitgesteld

Bollywood film Milenge Milenge weer uitgesteldHet zal nog even duren voordat de Bollywood film, waarin ex-geliefden Shahid Kapoor en Kareena Kapoor samen te zien zullen zijn, uitkomt. De film Milenge Milenge werd in 2004 gefilmd en zou eerder uitkomen, maar door tal van omstandigheden werd dit steeds uitgesteld. Op dit moment zijn de makers van de film bezig met het afronden van de achtergrondmuziek. Volgens de director van de film is er geen betere tijd voor de film om uit te komen.

In het jaar 2004 waren Kareena en Shahid geen grote sterren zoals nu. Het feit dat deze twee Bollywood sterren niet meer samen zijn, zal het publiek nieuwsgierig maken. Men kan niet wachten om deze ex-lovers weer samen te zien. Voor het laatst konden wij deze twee bewonderen in ‘Jab We Met’. Volgens de regissuer van de film gaat ‘Milenge Milenge’ over het lot. Het is volgens hem ook het lot van deze film, om op een later tijdstip dan gepland uit te komen.

Het is dus duidelijk dat hij de schuld niet schuift in de schoenen van de Bollywood sterren die weigerden om de promotie samen te doen. Kareena had destijds moeite om samen met Shahid te verschijnen op het podium. ‘Milenge Milenge’ is een remake van de Hollywoodfilm ‘Serendipity’. De releasedatum van deze film staat gepland op 9 juli dit jaar. Hopelijk komt het deze keer wel echt uit. (©ZD/Bollywood.NL)

7 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, June 9th, 2010 and is filed under 24019. You can follow any responses to […]

  2. Hmm wel jammer weer uitgestels :s
    ik wacht al heel lang op deze film :s
    Hij lijkt me even goe als JWM ze
    die twee samen <3

  3. Kijk niet zo uit naar deze film. Waar ik wel naar uitkeek was het muziek ervan. Van Himesh. En die is eindelijk uit. Dus ik ben al blij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.