‘3 Idiots’ grote winnaar op IIFA Bollywood Awards

'3 Idiots' grote winnaar op IIFA Bollywood AwardsDe Bollywood film ‘3 Idiots’ met o.a. Aamir Khan, Kareena Kapoor en R. Madhavan is de grote winnaar geworden van de IIFA Bollywood Awards 2010. De film kreeg gisteravond (5 juni 2010) in Colombo (Sri Lanka) prijzen voor ‘Best Film’ en ‘Best Director’. Amitabh Bachchan kreeg de award ‘Best Actor’ voor zijn rol in Paa. Als beste actrice werden Kareena Kapoor (voor haar rol in 3 Idiots) en Vidya Balan (voor Paa) gekozen. ‘3 Idiots’ sleepte in totaal drie awards in de wacht.

De film gaat over twee vrienden die een zoektocht starten naar een verloren vriend. Op een dag was hij, Rancho, opeens verdwenen… Wie was hij? Waar kwam hij vandaan? Waarom vertrok hij? De vriend die hen beïnvloedde en inspireerde om creatief en onafhankelijk te denken, zelfs toen ze door de conformistische wereld ‘de drie idioten’ werden genoemd. Waar is de originele idioot nu? In de mistige bergen van ongeëvenaarde schoonheid, vinden de vrienden uiteindelijk de waarheid achter het geheim.

‘3 Idiots’ heeft in India veel records verbroken. Zo heeft de film het meeste geld ooit binnen gebracht bij de première van een Bollywood film. Volgens diverse bronnen zal ‘3 Idiots’ einde deze maand integraal en officieel via Youtube worden vertoond.

10 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Sunday, June 6th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses […]

  2. k heb de film niet gezien, maar wel kleine stukjes. En dat wat ik gezien heb, vind ik maar niks, al die gekke acties.
    Sorry, maar het lijkt, alsof ze in India niet meer weten wat ze moeten maken.
    India hoeft niet perse 15000000000 films per jaar te maken, maar als je iets maak, maak dan iets wat goed is en waar mensen van kunnen geieten. Ze maken films, alsof ze aan de lopende band staan, wat de kwaliteit minder maakt.

  3. HIJ IS GEWOON DE BESTE, BETER DAN DIE SUKKEL SRK.

    HIJ IA DE KING KHAN VOOR DE MEESTE MENSEN,

  4. Het was een heel mooi film met een leuke verhaal. het was komisch en droevig tegelijk. In films van Aamir khan leer je altijd wel iets hij wilt een boodschap aan de kijkers geven en zo ook in 3 idiots.

    Rosie: misschien moet je het van het begin kijken en niet in stukjes. Film zal je zeker raken het is tenslotte niet niks voor niks een grote HIT…

  5. Sommige mensen denken nog steeds dat als ze een paar stukjes van een film gezien hebben, ze dan het hele film gezien hebben.
    Ik snap dat niet hoor. Als je een film echt wilt beoordelen, dan moet je het van begin tot eind kijken.

    b.t.w. “Rosie”, dit is echt een film met kwaliteit. Net als “Taare Zameen Par”.

  6. @ Rossie
    je heb gelijk bollywood heeft geen idieeen meer
    daarom kopieren ze ook van hollywood
    de films worden steeds minder en minder
    en die film 3 idiots is wel leuk maar zo geweldig vond ik het ook weer niet

  7. @Rajivi

    k vind dat je helemaal gelijk gelijk hebt!
    k vond het een heel mooi film en ook heel grappig

  8. Rosie
    Verdomme, hoe durf je het te beoordelen, je hebt de film niet eens gezien?? Kan nog niet dommer denk ik?!
    Volgende keer hou je bek man, mensen als je werken als een vlieg in mijn zenuwen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.