Reclame met blote Bipasha zorgt voor ophef

Reclame met blote Bipasha zorgt voor ophefDe reclame waarin Bipasha bloot te zien is, zorgt voor ophef. Nadat we Bipasha jaren lang hebben kunnen bewonderen in de Bollywood filmindustrie en vooral na de bekendheid die ze kreeg door het ‘zoenen’ met de wereldberoemde voetballer Ronaldo, komt deze reclame nu pas ter sprake. De reclame voor Lotto is ruim 11 jaar geleden gemaakt in India en was in eerste instantie bedoeld voor New York. Bips is niet de enige die in deze reclame deelneemt. Vivek Oberoi komt ook voor in de Amerikaanse reclame.

De manager van Bips bevestigt haar deelname aan de clip en zei dat ze destijds werkzaam was voor Ford Model Agency. Het was bedoeld voor de internationale markt. De pr van Vivek bevestigt niet dat hij deelneemt aan deze reclame. Zij zijn nog niet in contact gekomen met Vivek, maar weten hier helemaal niets van af.

De ophef gaat vooral om het ontblote bovenlijf van Bips. Het is alleen vreemd dat deze reclame nu pas opduikt na al die jaren. Zal dit Bips carrière schade aanrichten of juist een oppepper geven? Wie weet wordt ze hierdoor ook in Hollywood op de kaart gezet. (©ZD/Bollywood.NL)

8 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Thursday, June 10th, 2010 and is filed under 24056. You can follow any responses to […]

  2. ja wel heel raar dat ze nu pas met die reclame komen terwijl het 11 jaar geleden is
    in india is dit vast een grote schock de bevolking is nog niet volwassen genoeg om deze reclame te kijken

  3. mensen maken druk om nix. De beeldende kunst hoort ook bij India, is ook een toeristische actractie. ook de kamasutra. Een blote rug van de mooie bipasha zeg nog niets. We leven niet in de middeleeuwen. dus plees erg zijn ergere dingen in de wereld

  4. Heeeeeeeeey,
    de mail is voor mensen die zowat elke dag op deze website komen voor bollywood nieuws en vooral voor BOLLYWOOD.NL zelf. Ik neem aan dat Bipasha een heel bekend actrice is en dat de media altijd erachter komt wat ze doet en met wie ze doet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Haar zoen scene was niet met de lelijke ronaldinho maar met de beroemde portugese topvoetballer C.RONALDO!!!!!!!!!!!!!

    Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben.

    Groet: Rockstar Girl!!!!!!!!!!!!!!

  5. idd ik dacht ook huh ronaldinho heeft ze ook met hem gezoend
    maar over christiano ronaldo stond er niks vermeld terwijl ik weet dat ze met hem heeft gezoend

  6. Men leeft steeds meer in de prehistorie waar niemand met kleren aan liep… wat een achteruitgang, en dat maar vrijheid en modern noemen… achterlijk.

    De kolonisatie is nooit afgelopen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.