Malaika Arora trekt dansschoenen weer aan

Bollywood - Malaika Arora trekt weer dansschoenen aanMalaika Arora staat bekend om haar sexy dansverschijningen in enkele Bollywood films. We hebben haar mogen bewonderen in housefull, waarin zij de gastrol ‘Pooja’ speelt. Haar eerste dansdebuut in Bollywood films heeft zij gemaakt in de film ‘Dil Se’. In de film Kaal heeft zij ook haar sexy dansmoves bewezen, net als in Hey Baby en in Welcome. Malaika kan nog een film op haar naam zetten waarin haar danstalent goed gebruikt wordt. Ze gaat namelijk dansen in de film van Arbaaz Khan ‘Dabangg’.

Het nummer waarop Malaika haar moves wederom mag bewijzen heet ‘Munni Badnaam Hui’. Dit doet ze samen met Sonu Sood, die de opdracht heeft gekregen om wat komische elementen aan het geheel toe te voegen. Volgens Sonu is het goed gelukt om het komische gedeelte voor elkaar te krijgen, want een ieder die het filmen van dit dansnummer heeft gezien lag in een deuk. De choreografie van dit nummer werd gedaan door Farah Khan. De première van de film is op 10 september gepland. (©ZD/Bollywood.NL)

4 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, June 2nd, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. je kunt niet zeggen dat ze een moeder van 2 kinderen is… Ze heeft een goed figuur maar echt mooi vind ik haar niet… Ze is altijd zo ordinair gekleed, ze is geen meid van 20 maar goed blijkbaar heeft haar man geen problemen mee….
    Ben benieuwd naar het clip en natuurlijk haar outfit…

  3. Ze is misschien niet mooi, MAArrrrr, ze kan wel dansen.
    Ik vind niet, dat ze altijd ordinair gekleed is, ze wordt tenslotten aangekleed, dus daar kan zij niets aan doen.
    En, ze draagt altijd een bodystocking onder haar outfit.
    En trouwens, de mannen smachten ernaar om dat soort dingen te zien.
    Ze doen hun best maar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.