Amitabh Bachchan tweliciteert SRK

Mr. Bachchan is tegenwoordig ook te vinden op twitter. Het schijnt dat twitter een verslaving is in Bollywood. De meeste sterren uit bollywood hebben een twitteraccount. Op zo een manier brengen zij boodschappen over naar hun fans en vrienden. Ook kunnen ze reageren op berichten die zij ontvangen van anderen. Big B heeft Shahrukh Khan gefeliciteerd met zijn meer dan 400.000 volgers op twitter. Big B heeft sinds zijn aanmelding op twitter minder dan 100.000 volgers. En dit voor een legend. Het was voor hem zeker de moeite waard om SRK hierom te feliciteren.

Via twitter liet SRK weten dat hij niet bij de IIFA Awards in Colombo aanwezig zal zijn, vanwege zijn overwerk in India. Aishwariya en Abhishek Bachchan zullen deze keer ook niet aanwezig zijn bij de IIFA awards. De meest belangrijkste sterren die een Awardavond interessant maken, zullen dus niet aanwezig zijn. Hrithik Roshan heeft voorlopig nog niet afgezegd en het is te hopen dat hij dat ook niet zal doen.

Naar het schijnt kan Bollywood niet meer zonder het twitteren. Karan Johar, Priyanka Chopra, Amitabh Bachchan, Abhishek en nog vele andere sterren zijn te volgen in hun dagelijkse bezigheden op twitter. En op zo een manier kan men ook minder goed nieuws op een persoonlijke manier over brengen.(©ZD/Bollywood.NL)

9 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Thursday, June 3rd, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. ik snap nniet wrm er niet belangrijke acteurs en actices nieet naar die iffa awards gaan?>
    dat snapte ik niet en trouwens wel goed van big b bij zijn aanmedling meteen 100.000 volgers kreeg k bedoel 100.000 is BEST VEEL MAN!!

  3. ik vind persoonlijk, dat de iffa awards te eentonig word.
    het zou beter zijn, als het 1 keer in de 5 jaar gehouden zou worden.
    aangezien het ook heel erg duur is voor de normale mensen, die dat zouden willen bezoeken. zo kan men ieder jaar wat geld opzij leggen om1 keer de 5 jaar te gaan.
    om steeds dezelfde mensen te zien gaat op den duuur ook vervelen.
    shah rukh khan in hritrek zijn er bijna nooit. salman khamn daarentegen is er ieder jaar.
    kom op mensen, laat het leuk blijven.

  4. amitabh is echt de grootste acteur van india, andersom zou die arrogante SRK amitabh nooit feliciteren.

    OMDAT DIE DEBIEL ZICHZELF HEEL GOED VIND, MAAR JA AMIR KHAN SPEELT HEM HELEMAAL WEG.

  5. Wel goeed van hem, metteen 100.000 volgers bij eerste aanmelding.
    Maar wat heeft srk gedaan dat mensen hem debiel noemen.
    Voor mij zijn Amitabh Bachchan and Shahrukh Khan de legende <3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.