Sushmita Sen wil nu ‘biologisch’ kind

Bollywood- Sushmita Sen wil nu 'biologisch' kindHet Indiase voorbeeldfiguur, Sushmita Sen, wilt nu graag een eigen kind. Tot nu toe heeft deze 34-jarige Bollywood actrice al twee kinderen geadopteerd. Ze vindt dat haar biologische klok aan het tikken is en dat het voor haar tijd wordt voor een bloedeigen kind. Nadat ze haar biologisch kind op de wereld heeft gezet, zal ze kijken hoeveel andere baby’s ze kan adopteren, maar voor nu kiest ze voor een kleine echte Sushmita Sen.

Natuurlijk komt de vraag naar boven of ze gaat trouwen en met wie ze gaat trouwen. Sushmita reageerde heel koel op deze vraag en gaf als reactie, dat ze niets heeft gezegd over trouwen. Ze heeft het alleen gehad over het hebben van een kind, omdat ook zij steeds een jaartje ouder wordt. Sushmita beweert dat elk meisje een Prince Charming wil hebben. Hoewel zij daar niet meer in gelooft, zou ze toch stiekempjes haar prins willen ontmoeten.

Momenteel is Sush bezig met het trainen van ongeveer 30 dames die zich voorbereiden op het Miss Universe contest in december dit jaar. (©ZD/Bollywood.NL)

4 REACTIES

  1. als iemand en kind wilt is het ook beter om een biologische te hebben,want de liefde is dan anders voor je kind,niet dat je van je geadopteerde kind minder gaat houden maar het is altijd anders.

  2. jah dat ze aan eigen kind wil kan k me voorstellen maar jah je moet wel getrouwd zijn want je kan het niet in je eentje een kind maken
    ze is niet getrouwd of dat ze samen woont dus ze zal effe moeten wachten met een eigen kind .jah ze hfd als geadopteerd dus dat scheeld dus het is niet zo dat ze helemaal geen kind hfd en tja dat zijn eigelijk ook je kinderen tog ????want uit eindelijk heb je er zelf voor gekozen en jah of je wilt of niet ze gaan mama tegen je zeggen .dus zo een haast hfd het eingelijk ook weer niet met een eigen kind je hebd een van 10ofsow en nu een die een baby is wel genoeg denk hor eerlijk gezegd voor nu dan wcht maar tot een man heb met een eigen kind lijkt me handig en veel beter ook
    je kan niet zomaar met een kind gaan nemen !!!!!!!!!!!!!!
    groetjes dit was mij mening rs

  3. wie zegt dat je getrouwd moet zijn om een kind te nemen ?
    je moet helemaal niks eingelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.