Preity Zinta krijgt de schrik van haar leven

Bollywood - Preity Zinta krijgt de schrik van haar levenHet was absoluut geen gebrek aan voeding waardoor Preity bijna is flauwgevallen. Ze kreeg de schrik van haar leven toen ze na 2 maanden weer op de weegschaal stond. Het bleek dat Preity ruim 4 kg is aangekomen. Het rare hiervan is dat Preity het helemaal niet door had dat ze een paar pondjes zwaarder werd. Ze kon het niet geloven en gaf meteen aan dat ze de komende weken in de sportschool te vinden zou zijn. Op de manier waarop Preity een ophef maakt over haar gewicht, lijkt het wel alsof het einde van de wereld is. Dit probleem kan gerekend worden tot een ander luxe probleem in Bollywood.

Preity heeft een zwaar jaar achter de rug, maar toch ook een leerzame periode. Ze geeft aan dat ze nu wat stabieler staat en de wereld beter aankan dan voorheen. Ze weet nu wel wie haar vrienden zijn en wie niet en ze heeft de kracht van het zwijgen ontdekt. Preity was altijd een open boek geweest wat haar relaties betreft. Iedereen wist van haar voormalig vriend, Ness Wadia. Men suggereerde dat Preity een relatie had met een van de spelers van haar Cricket team. Dit ontkent Preity en geeft op haar twitterpagina aan dat als ze ooit weer een relatie heeft, dat ze de wereld wel op de hoogte ervan zal houden. Maar voor nu is ze single!

Haar grootste les dit jaar is geweest dat ze niet alleen het succes, maar ook het falen met een lach zal accepteren en haar hoofd omhoog zal houden.(©ZD/Bollywood.NL)

8 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, April 27th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Ze maakte er geen ophef van. Het enigste wat ze zei was:

  Eeeks ! Stepped on the weighing scale after 2 months & almost fainted ! Have put on 4 kilos! Forget d news ! I need to focus in d gym now!
  11:36 PM Apr 23rd via web

  FORGET D NEWS! Jullie zijn degene die er een ophef van maken door er een artikel van te maken 😛

 3. Schrik Van haar Leven!!!!!

  Toen ik die titel las, ik dagt wat is er gebeurd en begon meteen op te klikken, opeen lees ik dat zij 4 kilo is bijgekomen.
  Omg is dat ”Schrik van haar leven”.
  Er gebeuren zo veel raarste en zieligste dingen op de wereld en ze komen niet op nieuws maar zij wel, alleen omdat ze een ster is.

 4. Srk-Lover

  je hebt helemaal gelyk ik d8 al omg wat is er nu weer aan de hand nu lees ik oppeens 4 kilo aangekomen!!!! k bedoel halloo wrm zo raar en dom titel!! k schrok me rot!!!

 5. ooit van sarcasme gehoord?????
  de ‘schrik’van haar leven!! luxe probleemmm…Ring Ring gaat er al iets rinkelen in je hoofd zonder hersenen

 6. OMG maar 4 kilo bijgekomen en dat is der “schrik van der leven”
  waarom altyd zo hype??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.