Amitabh Bachchan aangezien voor Shahrukh

Bollywood - Amitabh Bachchan aangezien voor ShahrukhAmitabh Bachchan moest onlangs wachten op de luchthaven van Kuala Lumpur, tot hij terug kon vliegen naar Mumbai. Tijdens het wachten op zijn vlucht heeft hij een aantal handtekeningen uitgedeeld en foto’s met zijn fans gemaakt. Deze luchthaven is totaal geen rustpunt voor een Bollywood ster. Een ieder wilt met je op de foto en stelt allerlei vragen stellen aan de Bollywood sterren. Volgens Amitabh lijkt het alsof de mensen geobsedeerd zijn door Bollywood.

In de drukte op de luchthaven kwam er een geüniformeerde werknemer van de airport toe naar Amitabh Bachchan en groette hem als volgt: ‘Hello….Mr. Shahrukh Khan. Verwarrend keek Mr. Bachchan deze man aan en wist gewoonweg niet hoe hij moest reageren.

Voor Amitabh Bachchan is het verwarrend en vraagt zich af hoe zoiets ongewoons hem is overkomen. Hij vraagt zich af of hij deze belevenis als een compliment moet ervaren of niet? Hij weet niet precies wat hij ermee aan moet. Dit zal wel altijd onbeantwoord blijven voor hem, want zelf ziet hij geen overeenkomsten tussen SRK en zichzelf. (©ZD/Bollywood.NL)

13 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Monday, April 26th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. grote belediging voor srk hij moesst zich eigenlijk beledigd voelen niet AB

  3. die man weet zelf niet wat hij zeg,lig niet aan sarukh of amitabh
    hij heeft misschien hun nooit gezien 1 keer ofzo vind heel stom.
    stelletje kleuters!

  4. hahaha , lekker voor hem. Ik bedoel hij denkt altijd dat hij de beste is. In alladin was hij gewoonweg een kinderachtig , huppelend
    kinderachtige -op een psychisch gestoord persoon lijkend- iets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.