Sharukh en Akshay samen in Bollywood film?

Sharukh en Akshay samen in een Bollywood film?Het is nog nooit eerder gebeurt maar als het aan de Indiase filmmaker Sajid Khan ligt zijn Bollywood’s grootste sterren binnenkort samen te bewonderen in één film. Volgens diverse Indiase media heeft de 38-jarige filmmaker plannen om Shahrukh Khan en Akshay Kumar samen te casten voor zijn volgende film. De twee Bollywood grootheden worden als elkaars rivaal gezien en zouden niet samen in een Bollywood film willen acteren.

Dat kan nu veranderen. Sajid Khan heeft zijn idee aan beide acteurs voorgelegd en heeft geen negatief antwoord daarop ontvangen. Er is nog een lange weg te gaan voordat het zo ver is, maar de filmmaker heeft het idee dat er een positieve ontwikkeling gaande is en heeft hoop op de samenwerking.

Zo ver is het nog niet. Khan is op dit moment bezig met de voorbereidingen voor de release van zijn film ‘Housefull’ met Akshay, Lara Dutt en Deepika Padukone. Wij zijn benieuwd als het deze filmmaker lukt om deze twee top Bollywood acteurs bij elkaar te brengen.

9 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Friday, April 23rd, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Volgens mij hebben ze al in 1 film gespeeld samen. Film waarin ze gingen vechten om Madhuri…maar waarschijnlijk zullen ze nu vechten om wie het hoogste aanbod krijgt ?

 3. ommmmmmmmmmmmmmmmmggg!
  Die 2samen zou zaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig zijn.
  Ze zijn gewoon de beste <3

 4. Ze hebben al eens eerder in een film gespeeld. In “Dil to Pagal Hai”, en een gastrol in Om Shanti Om.

  Trouwens, ik zie ze niet echt als concurenten van elkaar. Akshay is op zijn eigen terrein (komedie) en shahrukh (love story) ook.

  Shahrukh kan WEL een concurent zijn van Mr. perfectionist Aamir.

 5. Jaah Klopt. In DIL TO PAGAL HAI Speelde Ze Ook Samen.

  Dus Het Is Niet Voor De Eerste Keer.

  Maar Het Zal Vet Zijn Om Ze Weer Samen Te Zien Hihihi.

  LOVE SRK

 6. Ze zijn wel samen in een film voorgekomen,
  Ind Dil To Pagal Hai en Heyy Babby een klein stukje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.