IIFA Bollywood Awards 2010 in Sri Lanka

IIFA Bollywood Awards 2010 in Sri LankaSri Lanka zal dit jaar de jaarlijkse IIFA Bollywood Awards organiseren. Dat heeft de IIFA organisatie gisteren bekend gemaakt. Het drie dagen durende evenement zal op 3, 4 en 5 juni 2010 plaats vinden in het grootste sport stadion van de hoofdstad Colombo. De activiteiten in dat weekend zijn onder andere een cricket wedstrijd, modeshows, een celebrity party en diverse premières van Bollywood films.

Het heeft lang geduurd voor dat de locatie voor de IIFA Awards dit jaar bekend was. Eerder was al bekend gemaakt dat de IIFA Awards volgend jaar (2011) in Canada gehouden zouden worden terwijl de locatie in 2010 nog niet bekend was. Begin dit jaar werd Korea nog genoemd als mogelijk gastland, maar de keus is uiteindelijk gemaakt voor Sri Lanka.

De IIFA Awards, ook wel aangeduid als ‘Bollywood Oscars’, werden voor het eerst in 2000 uitgereikt in Londen. Het event heeft als doelstelling het wereldwijd promoten van de Indiase filmindustrie (Bollywood). Eerdere edities van dit evenement werden georganiseerd in Macau, Johannesburg en natuurlijk Amsterdam (2005). Volgens ‘brand ambassador’ van de IIFA Amitabh Bachchan zullen naar schatting 600 miljoen TV kijkers in 110 landen de show kunnen volgen.

7 REACTIES

 1. Ze komen niet meer naar Nederland ze hadden de vorige keer
  hun rekeningen niet betaald taxi etc. hotel en spullen gekocht
  op afbetaling niet betaald. Niet naar het news gekeken of krant gelezen? Of hebben ze het inmiddels voldaan?.

  In Sri Lanka ben ik zelf geweest echt een mooie plaats!

  gr,
  Jan schrijvers
  Purmerend

 2. Het is echt een schande dat de IIFA 2010 in Srilanka wordt gehouden want Srilanka heeft veel oorlogmisdaden gepleegd tegen de tamilbevolking. Srilanka is een state terrorist. Veel van de bollywood sterren hebben inmiddels hun deelname afgezegd.

 3. Ja, ik ben helemaal mee eens met Indian. Srilanka is echt een terrorist state. Met behulp van huidige indiase regering probeert Srilanka zijn oorlogsmisdaden te verbergen door die IFFA 2010. Er worden nog steeds veel mensenrechten geschonden in Srilanka. Srilanka pleegt een genocide tegen tamilbevolking. AUB, niet naar Srilanka op vakantie gaan want daarmee help jij indirect ook aan de genocide.

 4. k weet niej wat jullie lullen over sri lanka maar de tamil horen bij india en niet bij sri lanka, de tamil eisen een eigen land in sri lanka…

  voorbeeld wat als de tamiel eisen een land te bouwen in groningen ?
  zooh wat lullen jullie over sri lanka ik ben half sri lanka en half nederlander, ik kom voor de sri lankaane op 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.