Imran Khan op DutchVersity evenement

Imran Khan op DutchVersity evenementOp vrijdag 21 mei zal de Nederlands-Pakistaanse zanger Imran Khan het podium in de Heineken Music Hall betreden tijdens de derde editie van het jaarlijkse DutchVersity evenement “Hi5’s Rhythm for Success”! Dit doet hij samen met Dennis Edwards & The Temptations, Ryan Shaw, Caro Emerald, Eva Simons, Winne, Pam Feather, The Opposites en Gregor Salto. Het is uniek dat zulke diverse artiesten samen op één avond optreden. Host van de avond is Jörgen Raymann. Het wordt een avond die in het teken staat van bewustwording en empowerment middels comedy, live muziek van nationale en internationale artiesten, banen, stageplaatsen en spectaculaire acts.

Hi5’s Rhythm for Success is een evenement van netwerkorganisatie en kenniscentrum DutchVersity. DutchVersity verbindt kansen en mogelijkheden, onder andere m.b.v. infotainment. Uit alle lagen van de bevolking zullen personen aanwezig zijn bij het evenement. Om die reden is het gelukt om zo’n variëteit van artiesten samen op één podium te krijgen.

Voor het derde jaar oprij wordt deze avond een award uitgereikt aan iemand die zich onderscheidend heeft ingezet voor gelijke rechten en kansen voor een ieder; de Martin Luther King principes. Voorgaande twee jaar is deze prestigieuze prijs uitgereikt aan Job Cohen (2008) en de oprichters van de Voedselbank (2009). Dit jaar zal de prijs gaan naar iemand die zich heeft ingezet voor de Martin Luther King principes en die daarnaast zichzelf ontwikkeld heeft volgens de Hi5-methodiek; iemand die Hi5-proof is.

Reguliere kaarten: € 25,- | Hi5-leden betalen: € 10,-
Deur open: 18.30
Voorprogramma: 19.00
Start programma: 20.00 (Sharp i.v.m. Tv opname) – meer info: www.hi5.nl.

3 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Monday, April 19th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.