Concert Usha Mangeshkar verplaats om ‘aswolk’

Bollywood concert verplaatstHet concert van Usha Mangeshkar & Amit Kumar, dat vandaag zondag 18 april in de dr. Anton Philipszaal gehouden zou worden, is verplaatst naar zaterdag 5 juni 2010. Dat heeft de organisatie Rolien & LotusEntertainment vandaag bekend gemaakt. Volgens de organisatoren komt dit doordat er geen vluchten vanuit Mumbai (en wereldwijd) naar Amsterdam aanvliegen, hetgeen veroorzaakt wordt door de aswolken uit de vulkaan uitbarsting in IJsland. Deze houden het Nederlandse luchtruim ten minste tot zondagavond 20.00 uur gesloten.

Volgens Rolien & LotusEntertainment is er sprake van overmacht omdat het onmogelijk is om de artiesten hier naar toe te halen. Voor de genen die hun kaarten reeds gekocht hebben, is het kaartje van 18 april gewoon geldig voor zaterdag 5 juni in de Dr. Anton Philipszaal, met hetzelfde stoelnummer. Er zijn dus geen wijzigingen, alleen de datum wordt dan zaterdag 5 juni 2010. Voor meer info bel Ashish : 06-81232755.

1 REACTIE

  1. […] post by Administrator Posted on Sunday, April 18th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.