Kareena wordt Bollywood’s Marilyn Monroe

Kareena wordt Bollywood's Marilyn MonroeHet is zeker! Kareena Kapoor zal de rol van Marilyn Monroe vertolken in een nog onbekende Bollywood film. Madhur Bhandarkar, die bekend staat om films als ‘Fashion’ en ‘Page3’ zal ook voor deze film verantwoordelijk zijn. Hij is altijd onder de indruk geweest van Marilyn Monroe. Afgelopen jaren heeft hij een research gedaan naar het leven van deze Hollywood ster en heeft besloten om een film te maken over haar. Zijn research heeft hem geholpen om Marilyn beter te kunnen begrijpen. De Bollywood Diva en Fashion girl in Bollywood Kareena zal de rol van Marilyn vertolken.

Marilyn is op 36 jarige leeftijd overleden aan een overdosis. Hoewel het er ook op lijkt dat ze eventueel vermoord kon zijn. Kareena Kapoor is er in ieder geval klaar voor om de onscreen Marilyn te zijn. Hoe de film zal heten is nog onbekend. Dat Kareena deze Hollywoodactrice zal presenteren in de film is het enige wat bekend is. Nu is Madhur Bhandarkar opzoek naar een mannelijke hoofdrolspeler voor de film.

We zijn benieuwd wie deze rol zal vertolken. Vol verwachting kijkt men uit naar de film die het leven vertelt van Marilyn Monroe. (©ZD/Bollywood.NL)

6 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Friday, April 16th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Ze hebben één overeenkomst…ze zijn beiden bloedlelijk
  Het is de media die deze ranzige figuren om hun blootfestijn en zogenaamde sexy appeal eren ….. verders zijn zowel Kareena alsook Manroe 2 uiterst domme figuren…kijk maar naar door hun afgegeven interviews..er komt NIETS zinnigs uit.

  De media is zo ziek als het maar kan…..alle werkelijkheden die zich op de wereld afspelen zie je bijna NOOIT, slechts sporadisch!
  De media is daarom verantwoordelijk voor het maatschappelijk verval en de immense normvervaging.

 3. Inida een film maken over Marlyn Monroe, wat zielig zeg.
  Hebben ze geen einge identiteit? En geen eigen stof?
  Altijd, dat eeuwige geëvenaar meet Hollywood.
  Kom op mensen, maak iets originelers.

  Lelijk vind ik kareena niet, maar dat is mijn mening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.