Manisha Koirala gaat eindelijk trouwen

manisha-koiralaDe 40-jarige schoonheid, Manisha Koirala zal eindelijk in het huwelijksbootje stappen. Zij is de meest begeerde vrijgezel in Bollywood en zal op 19 juni het ja-woord geven aan haar lover. De lover van Manisha is niet uit Bollywood zelf, maar een afgestudeerde zakenman in Amerika. Veel is er niet bekend over de aanstaande echtgenoot van Manisha. De vader van Manisha zit in de politiek en de geruchten doen de ronde dat Manisha ook plannen heeft om de politiek in te gaan. Zo vader, zo de dochter!

Manisha heeft zelf nog niet toegegeven dat ze zal trouwen en probeert deze vragen te ontwijken, maar ze ontkent deze plannen ook niet. De regisseur van de Nepalese film ‘Dharma’ heeft dit aangegeven. Manisha zal haar grote comeback in de Nepalese Filmindustrie maken met deze film. Ze is al ruim twintig jaar niet verschenen in een Nepalese film. Door haar modellenwerk is ze in Bollywood terechtgekomen en heeft het als Nepalse schoonheid vergeschopt.

Een van de grootste hits van Manisha was ‘Dil se’ en ‘1942: A Love Story’. De bruiloft zal een driedaags feest worden waar ook veel Bollywood sterren voor uitgenodigd zullen worden. (©ZD/Bollywood.NL)

6 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Thursday, April 15th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Dat ze 40 is zou je zo niet zeggen. Ze lijk veel jonger. Ik zou haar 29 of 30 schatten. Weet niet of het door de make up komt of ze echt zo is.

  Ze doet me denken aan Hema Malini. Die ziet er ook nog steeds goed uit.

  Maar goed, leuk dat ze eindelijk gaat trouwen. Jammer dat ze daarna een aantal jaren geen films meer gaat maken. Family enzo.

 3. oo my god, dat is heel goed dat ze ga trouwen. ik dacht dat ze al getrouwd is. success manisha

 4. Ik wens haar veel geluk, al zal ze dat niet nodig hebben.
  Heb haar nooit leuk gevonden,
  behalve in Khamoshi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.