Replay Bollywood verleden door Akki en Aish

Replay Bollywood verleden door Akki en AishBollywood sterren Akshay Kumar en Aishwariya Rai zijn bezig met de film ‘Action Replay’, die terug gaat naar de jaren ’70. Er worden steeds meer elementen uit die tijd toegevoegd aan de film. Zo heeft de film een lied, geïnspireerd door de ‘Saturday Night Fever’, waarin Aish en Akki ongeveer de danspassen van John Travolta zullen nabootsen.

Er is bekend gemaakt dat er ook een lied zal komen waarin de twee terug gaan in de tijd van de Bollywood koppels van toen. Hierbij komen Amitabh – Jaya Bachchan, Rishi Kapoor en Nitu Singh, Dharmendra en Hema Malini, enz. aanbod. Dit liedje zal in de jaren ‘70 sferen worden neergezet.

Het is heel lang geleden dat Aishwariya en Akshay Kumar samen in een Bollywood film te bewonderen waren. Een van de laatste film waarin ze samen te zien waren is Khakee in 2004. We zijn benieuwd hoe Aish en Akki zich in de sferen van de jaren zeventig zullen presenteren.(©ZD/Bollywood.NL)

9 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, April 14th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Lijkt me echt een hit film eindelijk zie ik terug mijn Aish :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

  3. Kijk ernaar uit. Alleen omdat Aish erin speelt. Vindt persoonlijk niet dat Aish bij Akshay past. Geef mij liever maar Aish en Abhi. Of Akshay en Priyanka. Maar Akshay wil even geen films maken met haar…. jammer.

    Maar goed, we kunnen Aish genoeg bewonderen dit jaar. Action Replay, Ravan (met Abhi), Guzaarish (met hrithik).
    Kortom, genoeg om naar uit te kijken.

  4. Bollywood mag dan wel de grootste filmindustrie van de wereld hebben, maar met deze film laten ze weer zien dan de inspiratie zoek is.

  5. OHHH….pls Aish en Abhi?? neeeee ben al moe die twee samen te zien !! ze passen echt niet bij elkaar…….

  6. @ Amsterdam ka betta
    niet alleen met deze film meerdere films heben ze al gewezen dat de inspiratie weg is
    paar zijn wel goed een paar

  7. Aish moet gewoon stoppen met filmen, ze is oud geworden en het past niet meer bij haar. sorry voor deze bote opmerking.
    Ik vind haar gewoon niks meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.