Aswolk trof ook Katrina Kaif

Bollywood actrice Katrina Kaif Katrina Kaif moest afgelopen week een belangrijke familie aangelegenheid bijwonen in London. Helaas kon ze er niet bij zijn wegens beperkt vliegverkeer in Europa. Dit heeft Katrina Kaif erg teleurgesteld en ze heeft er veel verdriet van. Katrina heeft haar familieleden de afgelopen jaren verwaarloosd vanwege haar drukke schema in Bollywood. Ze mist hun heel erg en wilde heel graag bij hun zijn.

Door de ontstane aswolk van de vulkaanuitbarsting in IJsland was het vliegverkeer boven een gedeelte van Europa lamgelegd. Hierdoor kon Katrina tot haar grote spijt niet vliegen naar Londen. Ze wilde koste wat het kost in Londen aankomen en wilde desnoods met de bus of trein gaan. Het was moeilijk te accepteren voor Katrina. Ze had nooit in haar leven verwacht dat zo een hindernis haar zou overkomen. Ze had niet verwacht dat er iets kon misgaan op het laatste moment.

Ze vindt het niet zo erg dat ze niet kon vliegen door de vulkaanuitbarsting, maar het deed haar ontzettend pijn dat ze niet aanwezig kon zijn bij de familie aangelegenheid. Katrina vindt dat deze uitbarsting een les moet zijn voor een ieder wat milieuvervuiling betreft en dat we het milieu niet meer moeten aantasten.(©ZD/Bollywood.NL)

3 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, April 28th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. dat is heel vervelend voor haar
    maar ze was niet de enigste die moest wachten
    en de vulkaan is niet uitgebarst door de milieuvervuiling denk ik

  3. ik vind dat ze wel gelyk heeft en ja duhh natuurlijk is het niet leuk als je by een belangrijke gelegenheid niet aanwezig kon zijn jammer hoor katrina

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.