Akshay Kumar in de boeien

Bollywood - Akshay Kumar in de boeienBollywood superster Akshay Kumar heeft onlangs vastgezeten met handboeien. Dit heeft hij niet gedaan om zichzelf te straffen, maar uit verveling. Tijdens het filmen van ‘Tees Maar Khan’ moest Akshay een handboei omdoen. Tijdens het wachten op de volgende shots, heeft hij zichzelf per ongeluk in de boeien geslagen. De crew van ‘TMK’ kon Akshay niet bevrijden uit de boeien, omdat de sleutel van de handboei gebroken was. Dit was natuurlijk een ramp, want zo een boei gaat niet zomaar open.

Farah Khan heeft de reserve sleutels laten halen van deze handboeien. Helaas waren deze niet op de hoek, maar helemaal aan de andere kant van het land. Na vier uren geboeid te zijn, werd hij eindelijk bevrijdt. De vier lange uren werden toch productief gemaakt, door alle scenes van de film, waarin hij geboeid moest zijn, gelijk te filmen. Dit is helemaal gegaan zoals het moest.

Omdat de hele situatie zijn eigen schuld is, heeft deze Kumar zich beeldig gedragen, dus zonder te klagen. (©ZD/Bollywood.NL)

12 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, March 16th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. hahahahahahaha

  so funny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  how stupid can you be?

 3. hahahha wat een pech. akshaye khanna en katrina kaif spelen ook in die film als het goed is.

 4. dit is lachen…..dan ben je wreed de lul…
  waarschijnlijk deed hij lekker lollig of stoer met dat ding en toen was hij de pineut…..

  goed voor het vervolg…dan kan hij zich beter inleven in wat mensen beleven als ze zoiets om hebben

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.