Bollywood ruzie Nana Patekar en Deepika?

Bollywood ruzie Nana Patekar en DeepikaIn Bollywood gaan de geruchten rond dat de Indiase filmmaker Nana Patekar en actrice Deepika Padukone een woordenwisseling hebben gehad over het script van een film. Nana die ook verantwoordelijk is voor de cast van de film, heeft Deepika het script opgestuurd. Volgens enkele bronnen wilde Deepika, tegen de zin van Patekar, enkele punten in het script veranderen om een beter resultaat te krijgen.

Patekar, die bekend staat om zijn ‘korte lont’, voelde zich op zijn teentjes getrapt en viel uit tegen Deepika. Hij vond dat Deepika, als nieuwkomer, nauwelijks kaas heeft gegeten van de filmindustrie en het recht niet heeft om hem te zeggen wat wel en niet anders kan aan dit script. Volgens hem moet Deepika zich gewoon aan het script houden, omdat ze alleen moet acteren. En hij is verantwoordelijk voor zijn werk.

Uiteindelijk heeft Deepika het aanbod afgeslagen. Volgens een goede vriendin van Deepika klopt het gerucht niet dat Nana en Deepika een woordenwisseling hebben gehad. Deepika heeft volgens haar het aanbod afgeslagen, omdat ze geen ‘klik’ voelde met het script. De vriendin is ook niet op de hoogte dat Nana Patekar boos is op Deepika. Ze heeft de film afgeslagen, omdat ze het simpelweg niet wilde doen, aldus de vriendin van Deepika. (©ZD/Bollywood.NL)

15 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, March 17th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. eey afghan_maisje niks goed gedaan
  nana patekar is een levend legende

  en trouwens wat is jou msn??:p

 3. dat is toch te gek? ervaren of niet jij mag toch ook best je mening zeggen? stel eens voor dat de film beter werd als deepika dacht? dan had die film maker niks aan deepika moeten sturen?deepika speelt toch ook in die film ? niet een ander namens deepika? dan wil je toch ook wat te vertellen hebben ? niet goed ? dan daag maar, groot gelijk deepika.

 4. @afghan_jongen

  ahah boro bachesh geef je eigen msn, als ik hier schrijf baz kolagi megira.

  en het boeit mij niet dat hij een levende legende is, ik vind deepika gwn goed.

 5. Nana Patekar, HAHAHAHA shit actor shit director, if deepika gave some opinoins to make the script better, what is wrong with it,,??

  nana patekar dumb guy

 6. afghaan_meid
  21 Mar 2010 om 8:48 pm

  Deepeka is diegene die in film moest spelen, dus ze heeft zeker het recht om iets te zeggen 😉

 7. DUSS!!
  ze heeft het recht wel om wat te zegge maar niet het recht om te zegge dat ze het niet wilt doen !!

  NYLOO

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.