Kajol favoriete schoondochter van Bollywood

Kajol favoriete schoondochter van BollywoodVorige week maandag was de ‘Dag van de vrouw’, dus ook in Bollywood. Op de website Shaadi.com werden bezoekers in de gelegenheid gesteld om op hun favoriete schoondochter in Bollywood te stemmen. De veelbesproken schoondochter in Bollywood en dus kanshebber was Aishwariya Rai. De manier waarop ze omgaat met haar schoonouders, zie je niet zo vaak in welvarende gezinnen. Op de site kon men naast Aishwariya en Kajol kiezen tussen Gauri Khan, Madhuri Dixit, Malaika Arora, Twinkle Khanna en Kiran Rao.

Helaas was Aishwariya niet de favoriete schoondochter van Bollywood, maar uit de stemmen is gebleken dat Kajol de favoriet is. Met 44.6% van de stemmen heeft Kajol bewezen dat ze de perfecte schoondochter van Bollywood is. In totaal hebben er 250.000 vrouwen gestemd op hun favoriete schoondochter.

Kajol is ruim 11 jaar gehuwd met Ajay Devgan en heeft alles op alles gezet om haar huwelijk te onderhouden. Ze was in deze 11 jaar volledig toegewijd aan haar gezin en had haar werk op de tweede plaats staan. Uit een onderzoek van de website is gebleken dat de vrouw van tegenwoordig zelfstandiger is en steeds vaker grote uitdagingen aangaat in het leven. Ze heeft een sterk geloof in zichzelf en wil steeds vaker de top bereiken. Dit is een grote vooruitgang voor de Indiase vrouw. (©ZD/Bollywood.NL)

14 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Monday, March 15th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Kajol is een goede meid, ze is gedraagt zich als een geleerde meid. Dat kun je van shishak (ashwaria) niet zeggen. Goed bezig Kajol.

 3. @ king khan ahahah wat shishak alsof je aish persoonlijk kent..
  maar ik gun het kajol ook wel want ze is indd een lieve vrouw.

 4. Ik vind Kajol ook een hele mooie vrouw.
  Ze heeft gekozen voor een gezins leven, toen ze in de bloei van haar carriere was.
  Ik vind, dat ze meer films moet maken, want ze is goed.
  Kajol, ga zo door.
  Je zult slagen.

 5. leuk hoor!!
  ik denk dat ze het wel waard is
  KING KHAN FF EEN VRAAGJE wat bedoel je met shishak??
  ps: ben je afghaans

 6. Proficiaaat Kajol <3
  Ze verdient het echt we ze 🙂
  Ik ben nii zoo voor Aishwariya :s (Sorry :s)
  x

 7. Mahduri Dixit showed it long ago that married actress is successful. Madhuri’s pukar, hum tumhare hai sanam and devdas were all after her marriage. In aja nachle she looked and acted brilliant. Madhuri is nearly 9 year older than Kajol. Madhuri is an actress of 80s while kajol is the next generation in the 90s, she is younger than Aishwaroiya, Preity Zinta, Amisha Patel, Karisma Kapoor

  Aishwariya Rai is Abhisek Bachchan’s wife Kajol is Ajay Devgan’s wife Malaika Arora is Arbaaz Khan’s wife Twinkle Khanna is Akshay Kumar’s wife Kiran Rao is Amir Khan’s wife Gauri Khan is SRK’s wife. Madhuri Dixit is the wife of a US based NRI doctor who has no relation with bollywood at all, he did not even know anything about bollywood. Madhuri is not a bahu of bollywood she is NOT daughter-in-law. So Madhuri was not considered in the poll for the voters.

 8. Hehe wij vrouwen gaan eindelijk
  vooruit !!!
  Je hoort na Kajol’s huwlijk bijna
  niets meer. En opeens kwam ‘My Name Is Khan’
  Wel een leuke film het laat zijn hoe
  moslims die niks misdaan hebben werden
  en worden gediscrimineert 😛

 9. Aishwariya is a the the best bollywood bahu then it is Gauri Khan. Kajol is not a bahu material, she is rude. My name is khan is hit for srk even a baby understands that……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.