Deepika gelooft niet in ‘maat 0’

Bollywood - Deepika gelooft niet in 'maat 0'Deepika Padukone was vorige week de showstopper in de modeshow van de ontwerpers Shantanu en Nikil’s tijdens de Lakme Fashion Week in India. Ze zag er prachtig uit en schitterde helemaal met haar goed uitziend slank postuur. Padukone heeft een perfecte lijn en voelt zich helemaal comfortabel met haar figuur. Ze geeft aan dat ze niet in een ‘size zero’ gelooft. In tegenstelling tot Kareena Kapoor die helemaal geobsedeerd was met het maatje 0, wilt Deepika er niets van weten. Ze vindt dat een Indiaas lichaam niet gemaakt is voor een maat 0. Een Indiaas lichaam moet volgens haar een beetje vol zijn, waarbij de rondingen te zien zijn.

Ze geeft aan dat een actrice niet om haar uiterlijke vormen beoordeeld moet worden, maar om haar optredens en prestaties. Volgens haar is het niet belangrijk hoe dik of dun je bent in Bollywood. Je moet het doorzettingsvermogen hebben om je doel te kunnen bereiken. Het is belangrijk dat men kleding uitkiest die bij jouw lichaam past.

Het lijkt erop dat Deepika geen probleem heeft met haar lichaam. Ze voelt zich op haar gemak en kan op zo een manier het beste uit zichzelf halen, door zich niet met haar gewicht bezig te houden als vele anderen in Bollywood. (©ZD/Bollywood.NL)

8 REACTIES

  1. Die “size zero” maakt mij helemaal niet uit.

    Ik ben al gevloerd bij een lach van haar. Ze heeft echt een mooie lach. En dan die kuiltjes…. aaahhh 😉

  2. eigelijk vind ik deepika helemaal een popster groetjes je fan van je fan -xxxxxxxxxxxx-jesy love jou deepika padukone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.