Karishma Kapoor bevalt van een jongen

Karishma Kapoor bevalt van een jongenAfgelopen vrijdag 12 maart is Karishma Kapoor bevallen van haar tweede kind. Karishma heeft een gezond jongetje ter wereld gebracht. Moeder en zoon makne het goed. Karishma, die getrouwd is met Sanjay Kapur, heeft nu een ‘compleet’ stel: een jongen en een meisje. Haar meisje, Samaira, werd ongeveer zes jaar geleden ter wereld gebracht. Nu heeft Samaira eindelijk een broertje om mee te spelen.

Het is jaren geleden dat Karishma in een film verscheen. Enkele hits van haar zijn ‘Raja Hindustani’, ‘Hero no.1’, ‘Dil to Pagal Hai’. Is ze druk bezig met haar moederschap of krijgt ze geen aanbiedingen meer om films te maken? Haar zus is druk bezig met haar Bollywood carrière. Helaas heeft ze op vrijdag een Award gewonnen voor slechtste actrice in de film ‘Kambakht Ishq’.

Voor Kareena was afgelopen vrijdag dus een afgang. Hopelijk is de komst van haar neefje een manier geweest om haar op te vrolijken. Karishma is in ieder geval blij met haar Golden Award, haar zoontje. (©ZD/Bollywood.NL)

16 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Sunday, March 14th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. 6 jaar is dat niet een groot leeftijds verschil?is het oudste kind niet een beetje te lang alleen geweest?als enigst kind bedoel ik.

  3. U.

    Kindje is inderdaad lang alleen geweest, gelukkig heeft zij nu een broertje. beter laat dan nooit.

  4. Leuk voor haar, dat ze nu een zoontje erbij heeft.
    Dat het toch goed is gekomen tussen die twee is een wonder.

  5. ik wist helemaal niet dat ze zwanger was zo erg maar ik ben blij voor haar baby boy nice

  6. toen ik de titel las, dacht ik huh maar die had toch al een kind. smile,,maar ze heb nu dus een tweede. wat leuk zeg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.