Lara Dutta is verslaafd…

Bollywood - Lara Dutta is verslaafd...Nog een luxe probleem in Bollywood. Dit keer gaat het om Lara Dutta die met zichzelf worstelt om af te komen van haar impulsief koopgedrag. Deze Bollywood schoonheid heeft volgens een website toegegeven dat ze ‘koopverslaafd’ is. Haar vrienden hadden haar koopgedrag veel eerder in de gaten en zij hebben haar altijd duidelijk gemaakt om geen impulsieve koopbeslissingen te nemen. Ze noemen haar een impulsieve shopverslaafde. Ze heeft volgens hen wel therapie nodig om van deze verslaving af te komen.

Het vroegste wat deze beauty zich ooit kon herinneren is dat ze op haar 17e een dure Channel Jacket heeft gekocht, die ze nog steeds heeft. Net als een dure bracelet die ze op haar 19e in Parijs heeft gekocht. Dit alles heeft ze gekoesterd en gebruikt het af en toe nog steeds. Ze ziet haar klerenkast als het testament van haar koopgedrag. Op die leeftijd waren deze spullen de duurste dingen die ze zich op dat moment kon permitteren. Op de vraag wat haar laatste koopjes zijn geweest, geeft deze 31-jarige schoonheid als antwoord: Shoenen van Jimmi Choo.

Wat velen niet doorhebben is dat deze ex-miss een grote liefde en zwakte heeft voor schoenen. Ze koopt meer hoge hakken, maar tegenwoordig probeert ze te wennen aan platte schoenen. Ze heeft verschillende merken schoenen al versleten; merken zoals Gucci, Yves Saint Laurent, Brian Atwood en nog veel meer. Haar schoenenliefde is na haar verkiezing als Miss Universe in het jaar 2000, begonnen. Tegenwoordig blijft haar koopliefde helaas niet alleen bij schoenen, maar bij van alles wat met fashion te maken heeft. De vraag is als haar shopverslaving zal verminderen of juist verergeren? Of zal ze voor dit luxe probleem echt in therapie gaan? (ZD/Bollywood.NL)

18 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Friday, March 5th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Deze wereld words steeds gekker en gekker ….Pfff shopverslaafde !!
  haha aan de andere kant van india gaan er mensen dood omdat ze net 0,5 cent per dag verdienen en omdat ze niets te eten hebben …komt zij met haar shop verslaafde ….Pfffff egt geen woorden voor hoor !!!

 3. nou ik snap wel wrm zij zoo verslaafd is ik bedoel heb je er geld voor wrm dan niet ik bedoel jahh je kan het kopen en wilt er altyd zo goed uit zien en jahh je bent ook zo beroemd duss BELANGERIJKK!!!
  OM GOED UIT TE ZIEN

 4. blijkbaaar heeft kajol het geld voor eten en shoppen het staat kajol vrij te doen wat ze wilt ( met haar geld)zij werkt er toch voor? of slaat ze mensen in elkaar? ergens anders hebben mensen het ook moielijk kajol kan er toch niets aan doen? misschien dat ze haar bekendheid in india zou kunnen gebruiken om de arme mensen te helpen? alcohol en/of drugs lijken mij veel erger.

 5. ja man mensen gaan dood van de honger komt zij aan met koopverslaafde!, ze heeft niet eens altijd mooie kleren aan voor een zogenaamde koopverslaafde! shame on you Lara

 6. mag ze zelf weten , zolang ze mij niet lastig valt meer mensen hebben niks te eten daar kan ik niks aan en voel mij niet verantwoordelijk voor dat is de regering an dat land ,die mensen kiezen hun regering?

 7. helemaal niet shame on you mag een ander het ook zelf weten? ik doe er niks op uit geniet lekker van je leven en wordt geem zuur mens je geld kan je je graaf niet mee nemen.

 8. dat weet ik toch niet? watt voor een land is dat ? dat is toch te gek voor woorden? in welk jaar leven ze? hoeveel mensen in weelde en de ander niet? in welke tijd leven ze ? in het jaar nul? waar zijn de verenigde landen? amnesty?

 9. ze probeert sexy te kijken hahaha, ik vind haar echt niets.
  Maar ze heeft wel één van de beste figuren in bollywood.

 10. Bollywood really sucks …echt de laatste tijd slaat het eheemaal nergens op mann !! I used to be a big an of bollywood …maar nu …haha nowayy….het si egt droog geworden …..behalve my name is khan …Maar weetje dat zijn serieuse films …de meeste bollywood films hebben een standart verhaal ..dat vin dik zooooowwwwwwwwwww zonde …maaar goed dat is hoe ik er over denk

  bubye

 11. ik vond my name is khan ook niet zo bijzonder
  bollywood heeft geen inspiratie meer daarom halen ze het van hollywood

 12. Laaat haar toch haar geld spenderen aan wat ze wilt uiteindelijk als ze geen geld meer heeft gaat ze zeker stoppen met kopen :p

  bollywood sucks & Virii; Ik ben helemaal niet mee akkoord ik vind bollywood nog steeds beter dan Hollywood (:@) Ik vind Hollywood echt FAKE!!!!!
  Bollywood is en zal altijd (voor mij dan en nog veel anderen) de beste blijven …
  Dat is mijn mening toch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.