De nieuwe Bollywood ‘Lux’ queen

De nieuwe Bollywood Lux queenBollywood barbie ‘Katrina kaif’, heeft het weer voor elkaar gekregen met haar looks. Zij is het nieuw gezicht van het merk ‘Lux’. Verschillende sterren uit Bollywood zijn al eerder geassocieerd met dit merk waaronder Shahrukh Khan, Abhishek Bachchan, Aishwariya Rai en Priyanka Chopra.

Katrina is speciaal naar Bangkok gevlogen om het spotje op te nemen. Enkele talenten zijn verantwoordelijk voor het maken van dit reclamefilmpje. De achtergrondmuziek in dit filmpje is gecomponeerd door het bekende Trio ‘Shankar Ehsaan Loy’. Katrina’s kleding werd gedaan door de bekende stylist Rocky S. Katrina is zeer vereerd om ambassadrice te zijn van ‘Lux’. Ze geeft aan dat het een inspiratie is voor de meeste Bollywood sterren om geassocieerd te worden met dit merk.

De ambassadrice van Lux, is zelf erg tevreden over de nieuwe ‘Lux Purple Lotus & Cream’. Katrina geeft aan dat schoonheid bij een mooie huid begint en daarom raadt zij de meeste vrouwen aan om de nieuwe ‘Lux’zeep uit te proberen. (©ZD/Bollywood.NL)

3 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Monday, March 8th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. YOEPPIIEE K BEN FAN VAN HAAAR MAAR k snap niet wrm om een zeep
  als dat zoo belangerijk zou zijn oke dann maar ik vind het raar
  een spotje met een (zeep)

 3. Ja dag zei is echt geen lux queen of wat dan ook
  Aish heeft ook laast nog een nieuwe lux commercieel gedaan..
  waar blijft die?
  zij maakt de meeste reclame zei is de ware queen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.