Nieuw Bollywood succes voor Saif Ali Khan?

Nieuw Bollywood succes voor Saif Ali Khan?De Bollywood carrière van Saif Ali Khan gaat erg goed. Na zijn eerste eigen geproduceerde film ‘Love Aaj Kal’, heeft Saif meer energie gekregen om zich ook verder als producent te ontwikkelen. Hij is momenteel bezig met de ontwikkeling van de film ‘Agent Vinod’. De film ‘Agent Vinod’ is een spionage thriller die door Ali Khan wordt geproduceerd. Momenteel is hij de puntjes op de i aan het zetten in het script en als alles volgens schema verloopt, zal eind maart het filmen beginnen.

De vriend van Bebo, staat vooral bekend om enkele succesvolle Bollywood films, genaamd: ‘Salaam Namaste’, ‘Kal Ho Na Ho’, ‘Dil Chahta Hai’, ‘Hum Tum’, ‘Omkara’ en nog veel meer. Deze kaskrakers zijn de films die zijn carrière op een goed spoor hebben gebracht. In zijn beginjaren in Bollywood waren het films als ‘Yeh Dillagi’, ‘Main Khilladi Tu Anari’ en ‘Kya Kehna’, die hem op het juiste spoor naar verder succes hebben gebracht.

Saif is helemaal tevreden met zijn Bollywood carrière. Tot dusver heeft hij het heel goed gedaan, vooral met ‘Love Aaj Kal’ als productie. Voor Saif is te hopen dat zijn volgende productie ‘Agent Vinod’ net zo zal slagen als ‘Love Aaj Kal’. (©ZD/Bollywood.NL)

7 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Thursday, March 4th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Love aaj kal vond ik eigenlijk geen leuke film ik begrijp niet waarom die zo succesvol is geworden,, maarja is mijn mening

 3. Ik vind hem een heel goede acteur, hij heeft zo zijn eigen stijl. Hij is zeker vooruit gegaan en verdiend ook succes!!!

 4. ik vind love aaj kal ook niet leuk film eigenlijk begreep ik er niks van alleen de ene liedje was wel leuk van twist song derest was een beetje domm!!
  eigenlijk snap ik er nog steeds niet van
  (myn mening)

 5. I like the song aahun aahun from love aaj kajal, I can dance on it

  I think Saif is the funnyest guy in Bollywood

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.