Ajay Devgan terug naar eerste Bollywood liefde

8

Ajay Devgan terug naar eerste bollywood liefdeDe man van Kajol Devgan is er helemaal klaar voor om terug te gaan naar zijn eerste liefde. Het zal velen raar in de oren klinken, maar Ajay’s eerste liefde is ‘actiefilms’. Hij is ooit begonnen in Bollywood met een actiefilm, genaamd ‘Phool aur Kaante’. Binnenkort zal hij starten met het filmen van de actionfilm, die een re-make van een Malayalam film ‘Puhtia Mukham’, een film uit Kerala. De vernieuwde versie van de film zal dit jaar nog worden opgenomen en als alles volgens schema verloopt, volgend jaar uitkomen.

Ajay Devgan heeft afgelopen periode helemaal niet stilgezeten. Hij heeft een aantal films in de wachtrij staan om uit te komen. Enkele van deze films zijn: Atithi Tum Kab Jaoge?’, ‘Rajneeti’, ‘Toonpur Ka Superhero’, ‘Once upon A Time’ en ‘Golmaal 3’. Zijn vrouw, Kajol, heeft het in ieder geval goed gedaan in de film ‘My Name Is Khan’. Zal hij met de releases van de genoemde films net zo een succes boeken als zijn vrouw met ‘My Name Is Khan’? (©ZD/Bollywood.NL)

8 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Friday, February 26th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. nou oke klinkt goed .
  alleen k ga niet kijken omdat ik niet van action films houd dusvandaar .
  k hou van comedie films .
  k hoop dat hij wat comedie films zal spelen en in romantieke films met een verhaal er in met inhoud .de films van nu hebben geen inhoud
  films van vroeger hadden echt een inhoud en een verhaal maar films van nu niet .films van nu is eigelijk niet waard slaat nergens op ik vind ze niks van nu de films .
  ik hoop dat ze films maken met inhoud net als vroeger !!!!

  dat was mening

 3. haha ik schrok me kapot toen ik de eerste regel las …haha dagt dat hij van dr zou scheiden hahahaha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.