Dino Morea en Kangana Ranaut’s ‘Bollywood zoen’

Dino Morea en Kangana Ranaut's 'Bollywood zoen'Zijn Dino Morea en Kangana de nieuwe John en Bipasha? Ruim een week geleden werd het stel op een feestje gezien. De manier waarop ze met elkaar omgingen op dit feest van Sanjay Dutt en zijn vrouw, verklapte al genoeg. Ze bleven in elkaars gezelschap en hadden het erg naar hun zin met elkaar. Dino complimenteerde haar over haar acteerprestaties in diverse films. Na het feest werd het stel vaker gespot in het openbaar. Ze hebben elkaar een aantal keer ontmoet en het lijkt erop alsof er een mooi relatie aan het bloeien is.

Een paar dagen geleden werden ze, al zoenend, in het openbaar gezien. Dit werd een hele ophef in Bollywood. Dino Morea die al eerder bekend staat om zijn relaties met Bipasha Basu en Lara Dutta, heeft er geen moeite mee. De 23-jarige Kangana probeerde dit als iets onbeduidends voor te stellen. Ze gaf in een interview aan dat het kusje met Dino erg onschuldig was, een ‘Bollywood zoen’ dus. Ze ontmoeten elkaar wel, maar het is niets serieus. Ze heeft voorlopig geen zin in relaties want ze is nu druk met haar werk voor 2010. Ze heeft daarom haar handen vol en geen tijd voor een relatie. Ook vertelt ze, dat ze pas weer een relatie begint als ze gaat trouwen. Want daar is ze klaar voor.

Uit haar daden kan geconcludeerd worden dat deze Bollywood babe zich absoluut niet druk maakt om haar reputatie als ‘Role model’. (©ZD/Bollywood.NL)
kiss

8 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, February 23rd, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. wohhh nieuwe koppel van bollywood.
    hij is echt bekend met het kussen he bij meiden .en is hij player ofsow
    of hebben ze nou stiekem tog een relaie .nou we wel afwchten wt het is .
    komt tog te voorschijn dus tja niks om geheim over te doen

  3. aaahhww:$:$ echt cute Dino en Kangana samen..
    ik hoop dat echt dat ze samen worden,,(dat zijn ze al denk ik)
    maar dat ze het ook echt bekend gaan maken

  4. Ze mogen elkaar hebben!

    Boeit me niet. Als Kangana maar niet ineens gaat stoppen met films maken. Ze is een goede actrice.

  5. OMG NOU UMMM JAHH BESTE WENSEN VOOR ZE ALLEEN VIND IK HET RAAR IK BEDOEL DINO MOREA IS MEER EEN PLAYER VOOR MIJ DAN EN DIE ACTRICE IS EEN JAHH NIET ZO GOED IN HAAR WERK (MIJN MENING)

  6. afg meisje, satet teeer ast da ami ar gap yak comment meti ahah bollywood freak. maar jah anyway gr, Rehaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.