Hema Malini vindt zichzelf niet speciaal

Bollywood - Hema Malini vindt zichzelf niet speciaalHema Malini lijkt het maar druk te hebben met het oppeppen van de carrière van haar dochter. Afgelopen week moest deze legende plotseling naar Goa afreizen, om daar enkele shoots te doen voor de film waarin haar dochter speelt. Deze plotselinge actie was veel later dit jaar gepland, maar omdat het carnaval was rond de 15 van deze maand, hadden ze besloten om het filmschema helemaal om te gooien en de carnavalshoots gelijk te doen.

Hema Malini moest dus met haar hele team naar Goa reizen om het carnavalsfeest te filmen. De scenes die volgens schema opgenomen moesten worden, zullen later dit jaar worden gefilmd. Voor haar was de viering van carnaval in Goa zeer belangrijk.

Na al het haasten voor Carnaval in Goa, moest deze legendarische schoonheid naar Patna vliegen. In Patna had ze de belofte gemaakt om een dansoptreden te doen. Dit moest ze koste wat het kost nakomen en heeft er alles aan gedaan om haar belofte ook waar te maken. In het vliegtuig moest ze zelf in economy class zitten. Het vliegtuig vanuit Goa naar Patna had geen businessclass .

Deze schoonheid had hier helemaal geen moeite mee. Volgens haar leek het alsof juist de mensen om haar heen er een beetje moeite mee hadden. Ze konden het niet geloven dat ‘De Hema Malini’ in economyclass vliegt. Hema begreep echter niet waarom men zich zo gedroeg. Zij heeft zichzelf namelijk nog nooit zo mooi en speciaal gevonden. Volgens Hema heeft haar moeder haar altijd geleerd om zichzelf te blijven. (©ZD/Bollywood.NL)

11 REACTIES

  1. ben ik helemaal met dr eens ze is niet mooi, niet speciaal en kan totaal niet acteren. lekker economy blijven vliegen freakshow!!!!

  2. Mijn god, wat is ze beeldschoon …..
    God heeft het zo gewild, kan niet anders…
    En dan is ze zo bescheiden…respect..kunnen die lelijke meiden met zo’n grote en groffe muil heel veel van leren!!!!!!

  3. ze hoeft zich ook niet echt special te voelen,,ze is ook een mens net als iedereen!

  4. Deze absolute schoonheid is 61 jaar oud, een oma..nani…adjie…en dan nog mooier dan zovele meiden die tussen de 18 en 35 zijn…die volledig zijn uitgeleefd.

    Als je innerlijke schoonheid hebt straal je dat uit en dan ontstaat er zo’n beauty look als die van Hema Malini. Die (jonge) meiden van tegenwoordig lijken wel 40 plussers omdat hun wilde, grenzeloze, oversekste en sky is limit gedrag zich aftekent op hun lijf en gezicht…ware wrakken zijn het en dat is best jammer want ieder mens heeft zo z’n schoonheid maar helaas…..mensen waarderen hun eigen ik niet…..

  5. Sorry hoor, als iemand vind, dat Hema Malini niet knap of mooi is, dan heeft die persoon geeen smaak, maar ieder z’n meug en iedereen heeft zo een eigen smaak.
    Ik vind en vond haar één van de knapste actrises van toen.
    Ga maar kijken naar Johny mera naam, Jugnu, Andaz en noem maar op.
    Gelukkig is haar stardom niet naar haar hoofd gestegen(geloof er niksvan) en is ze, zoals ze zelf zegt, gewoon gebleven.
    In m’n jonge jaren heb ik VAAK ‘haar kapsel nagebootst, wat mij op haar deed lijken. Vooral de film Andaz, wat was ze prachtig.

    Ik vind juis, dat haar dochter niet zo goed kan acteren.
    Maar misschien heeft ze nogsteeds de perfecte rol niet gehad, waarin ze alles kan geven wat ze in huis heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.