Première Bollywood spektakel in Pathé

Première Bollywood spektakel in PathéVrijdag 22 januari, 20.00 uur is in Pathé De Kuip, Rotterdam de feestelijke première van Veer. In de duurste Bollywoodproductie ooit speelt naast superster Salman Khan de Nederlandse sporter Roy Bronsgeest, die bij de première aanwezig is. Het oorlogsepos Veer is met een budget van ruim honderd miljoen euro de duurste Bollywoodproductie ooit. In de film van regisseur Anil Sharma spelen onder anderen superster Salman Khan, Zarine Khan, Sohail Khan, Mithun Chakraborty, Jackie Shroff, Miss Engeland Lisa Lazarus en Bianca van Varenberg, de dochter van Jean-Claude Van Damme. De Nederlandse sportman Roy Bronsgeest neemt het in een volle arena in een bloedstollend gevecht op tegen Salman Khan (foto).

Als de Britten India onderwerpen voeren ze mensonterende regels en wetten in. De koningen en regenten van India staan machteloos. De stam Pindaris komt echter in opstand en is bereid tot de laatste adem te vechten voor zijn land en trots. De dapperste van alle Pindaris is Veer. Niet alleen moet hij het opnemen tegen de Britten, ook staat hij tegenover de koning van Madavgarh en de jaloerse leden van zijn eigen stam. Zijn missie wordt nog lastiger als hij verliefd wordt op prinses Yashodhara, dochter van zijn vijand.

Bij de feestelijke première in Pathé De Kuip is Roy Bronsgeest de hele dag aanwezig. Bovendien is er een optreden van de danseressen van dansschool Ashakiran. Picture MomentZ maakt de Foto’s.

7 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, January 20th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Dit is wel een film die het verdient om in de bios gekeken te worden. Ga het zeker kijken.

    Alleen vind ik dat het verhaal wat weg heeft van Mel Gibsons Braveheart. Maar goed, we zullen zien wat het allemaal te bieden heeft.

  3. jaa je heb gelijk deze moet je in bios kijken
    maar ik denk niet dat ze winst zullen maken maar we zullen zien

  4. a afghaan wat t wordt flop ga naar school en leer hoe je meisje moet schrijven. jullie afghanen hebben veel commentaar . wie vraagt jullie om naar bollywood films te kijken.

    en oja afghanistan is FLOP!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.