Verjaardag Hrithik zorgde voor vrede in Bollywood

Verjaardag Hrithik zorgde voor vrede in BollywoodDe verjaardag van Bollywood ster Hrithik Roshan heeft vele strijdbijlen in Bollywood begraven. Zijn 36e verjaardag werd enkele dagen geleden groots gevierd. Shahrukh Khan had toestemming gegeven dat het feest bij hem gehouden kon worden. King Khan heeft voor het feest persoonlijk de Bachchans uitgenodigd en wilde hiermee voorkomen dat enkele mensen niet aanwezig zouden zijn op het feest. De verjaardag van Hrithik heeft dus voor een nieuwe start gezorgd tussen de Bollywoodsterren.

Zo ook tussen Vivek Oberoi en de Bachchans. De ex- van Aishwariya Bachchan en haar man, Abhishek Bachchan hebben elkaar de hand geschud op een award uitreiking die aan het feest van Hrithik vooraf ging. Vivek Oberoi heeft uit alle respect voor de ouderen aan Amitabh Bachchan gezegd, dat hij het liefst alles achter zich wilde laten wat zich in het verleden om hun schoondochter heeft afgespeeld. Blijkbaar zijn deze verdraaide excuses aanvaard door de Bachchans en een ieder op het feest van Hrithik danste nog lang en gelukkig verder tot bam.

Het nieuwe jaar heeft dus voor een ieder in Bollywood een frisse vredeswind ingeblazen. Het is te hopen dat dit nog lang stand houdt en er geen verdere koude oorlogen ontstaat tussen andere sterren.(©ZD/Bollywood.NL)

16 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, January 19th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Goed van Shahrukh…….Peace in Bollywood!
    Ik vind Sharuk sowieso een prima acteur…

    Maar de naam “King Khan” is echt storend. De Bollywood mega supersterren Dilip Kumar, Dev Anand, Shammi Kapoor, Rajesh Khanna, Dharmendra en Amitabh hebben zichzelf toch nooit “King” genoemd?

    Laat anderen je die status toedichten, dan is het pas orgineel. Het gekke is dat Shahrukh zichzelf betreffende naam heeft toegeschreven…niet voor niets bestaat het gezegde “eigen roem stinkt”….

  3. Shahrukh is gwn de hededaagse bollywood King.
    En heeft hij die bijnaam voor zichzelf gekozen? Lijkt me niet.

    Peace out.

  4. Zo ook tussen Vivek Oberoi en de Bachchans. De ex- van Aishwariya Bachchan en haar man,

    heeft abisjiek bachan ook met vivek gehad ?

  5. waarom moet iedere ex-vriend van Aishwarya Rai excuses maken aan haar en haar schoonfamilie. Ze wilde toch gewoon heel graag een hoer zijn en niet trouwen met Salman. Ze zei nee tegen zijn huwelijksaanzoek om vervolgens nog 3 jaar met hem te zijn. Indiase tradities onwaardig. Daarne met Vivek en tussendoor met nog wat B-acteurs. Aish is een hoer logisch met die aandacht. Fuck the Bachans , heeft Amitabh excuses gemaakt aan de familie van Parveen Bhabie en Rekha omdat hij ze de schroot in heeft geholpen ? Heeft Abhishek excuses gemaakt aan Rani, Karishma etc die hij allemaal het hof heeft gemaakt. Fuck dat gekwijl naar de Bachans toe alsof ze een goddelijke status hebben. SRK wordt de KING genoemd en die naam heeft ie zichzelf niet gegeven maar de inwoners in India. Die man is heilig. Hij is het in zijn eentje tegen de hele Bollywood clan en ze gunnen hem niks. Maar hij heeft de Grootste God aan zijn kant en daarom zullen zijn vijanden de komende 10 jaar op zijn minst nog tandenknarsend en vervloekend moeten toezien hoe zijn status alleen maar zal toenemen. Persoonlijk is er voor mij maar 1 King in Bollywood en dat is Amitabh Bachan. Punt. Er zal nooit meer een 2e als hem geboren worden.

  6. @Koetta, glasheldere analyse.
    De Bollywood arena is één grote gangbang…ze doen het bijna allemaal met elkaar….vaak achter de schermen. Alleen de praktijken van de grote sterren lekt naar buiten maar de rest ontspringt alle media aandacht. Ik keur het compleet af maar constateer dat dit nou eenmaal de werkelijkheid is…normvervaging. In Nederland idem dito, die mooie hindoestaanse meiden laten hun total-los neuken door Turken, Marrokanen en vooral die mix Antilianen, omdat ze zulke mooie ogen hebben! Dan stellen zij torenhoge eisen aan de eigen hindoestaanse boys, trouwen in de Maro en willen daarna de baas spelen over hun dulha, zo niet zijn al die hindoestanen waardeloze wezens. Dus deze hoeren praktijken spelen ook hier en kennelijk overal..dit is de openbaring van de Kaljug! Shahrukh is een briljante acteur, maar ik heb in India van meerdere bronnen die deel uitmaken van de Bollywood filmindustrie vernomen, dat Shahrukh zichzelf de KING status heeft toegedicht, tijdens een oscar uitreiking in New Delhi, waar hij de presentatrice had verzocht hem zo aan te kondigen…daar heb ik een artikel van gelezen toen ik in India verbleef…waarom zouik dit verzinnen…ik vind Shahrukh verder een beste acteur en als ik het mag geloven is hij een sympathiek persoon. Maar we moeten wel de waarheid verkondigen!! Tuurlijk is Amitabh de enige echte KING, een allround acteur die niet te evenaren is, die in alle genres meer dan briljante performances op het witte doek heeft getoond. Er is wezenlijk verschil tussen Amitabh en Shahrukh. Amitabh had in zijn tijd zware concurrentie van vele topacteurs zoals Shotgun, Rajesh Khanna, Dharmendra, Vinod Khanna en de Kapoors…allemaal TOP acteurs! In de Shahrukh tijdperk zie ik geen concurrenten van dat kaliber…is het niet gek dat Shahrukh alle topflims op een presenteerblaadje krijgt en daarmee scoort en zal blijven scoren? Daarom is Amitabh in mijn visie ook de enige echte KING of Bollywood!

  7. luister allemaal shahrukh khan is en blijf king khan dat kan niemand veranderen zelf de bollywood sterren niet
    shahrukh khan en zelf groot geworden hij strijkt niet met de eer was zijn vader oke vader en moeder heeft hij niet maar kijk zoals abhishek bachchan die strijkt met de eer was zijn vader omdat zijn vader een heel goeie acteur is en hij blijft nummer 1 precies hrithik roshan ook het zelfde zijn vader doet alles voor hem neem een voorbeeld zoals shahrukh khan geen vader en geen moeder en toch zo beroemd hij heeft alleen maar en zus en vrouw en kinderen

    SHAHRUKH KHAN IS EN BLIJFT KING KHAN

    DAT VERANDER NIEMAND VAN BOLLYWOOD

    DIE ANDERE ACTEUR MOETEN NIET MET DE EER VAN ZIJN VADER STRIJKEN ALS JE DAT DOET BEN JE GEEN GOEIE ACTEUR DAT BETEKEND DAT JE ZELF NIKS KAN MENSEN GAAN JE KLEIN AAN KIJKEN DAT NOEM JE VADER KINDJE….. IK EN TROTS OP SHAHRUKH KHAN DAT HIJ ALLES ZELF DOET OM GROOT TE BLIJVEN

  8. sheetal heb je soms nix te doen dat je diet onzien schrijft ofso???hahahaa meid volgens mij ken jij alleen maar SRK …hahahaa
    je bent egt zielig man kijk naar die andere sterren die zijn ook niet beroemd door hun vaders of moeders..kijk bijv.naar salmankha of jhon abraham of al die andere sterren die hebben ook niet beroemde vaders en ja hrithik en abisheek acteren ook goed het gaat er niet om dat zij beroemde vaders hebben..ja dat kan dat ze de bloed van hun vaders hebben.!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.