Bollywood stel Deepika en Ranbir uit elkaar

Bollywood stel Deepika en Ranbir uit elkaarDeepika Padukone heeft besloten haar relatie met Ranbir Kapoor te beëindigen. Deze jonge Bollywood liefjes hebben een relatie van twee jaar achter de rug. Deepika heeft het initiatief genomen, vanwege de intimiderende wijze waarop Ranbir omgaat met zijn vrouwelijke collega’s. Ranbir wordt tegenwoordig vaak gevraagd voor diverse rollen in Bollywoodfilms en commercials en haalt de laatste maanden steeds de Bollywood ‘headlines’. Gaat het niet om een nieuwe film, dan gaat het vast wel over de affaires van de loverboy.

Dit laatste is ook een van de redenen dat Deepika er een punt achter heeft gezet. De geruchten gaan rond, dat Deepika niet lijkt te treuren om Ranbir en zich volledig heeft gestort op haar carrière als actrice. Ze wilt de top bereiken in Bollywood. Haar tatoeage met de initialen ‘R.K’, houdt Deepika absoluut niet verborgen na de breuk. De vraag is: waarin zal de actrice deze initialen laten omtoveren? (©ZD/Bollywood.NL)
Bollywood tattoo Deepika

27 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Monday, November 30th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. WHAHAHAWHHWAHAH goed voor die Ranbir hij ziet der ook uit als bobo,,,
  Kijk je hebben mannen met vrouwen gezicht en vrouwen gezicht EN HIJ IS IEMAND DIE EEN GEZICHT HEEFT VAN EEN VROUW

 3. O wat jammer ze pasten zo goeed bij elkaar. 🙁

  ik wist niet dat deep een tatoeage had gezet.. :S

  daar zit ze vooor altijd aan vast.. :S
  wie z’n naam zal het nu worden 😛
  ik snap dat ze dat niet zo leuk vind dat hij bijna in ieder
  -e film met een meisje zoent… :S
  Nou jaah sterkte… (L)

  -XxXx-Jes
  Bollywood girl…. 😀

 4. ik snap haar opzich wel want als hij vreemd gaat ov\f wt dan ook zou ik hem ook niet meer hoefen.
  maar ja die tatoe meot ze maar wat verzinnen wat het nu gaat betekenen of weg laten halen.

 5. weyoo deze site loopt achter
  dit is al oud oud nieuws 2/3 weken geleden las ik het al
  deze site heeft nieuwe admins enzo nodig om de site beetje up to date te houden 😉

 6. OMG

  dit is oud nieuws man….
  ze zijn al sinds vorig maand uit elkr ofz
  bollywood loopt ook echt ver achter esha deol ofz is al gtrouwd btw als ik ht goed hebt…

 7. Ik vind het ook jammer,,
  maar deepika kan een leuker iemand krijgen ze is veel mooier dan ranbir..
  en ja ik was eigenlijk niet zo verast,omdat iedereen toch in bollywood vaak uitelkaar gaan…

  en die tatoe kan ze ook weg laten halen,, het is 21 eeuw man,, iedereen zegt hier van ze wat moet verzinnen over die tatoe ahaha

 8. Heeiii
  dit is al nieuws van 2 weken geleden 😉
  nieuws van bollywoodplaza.nl 😀
  maar dat van die tatoeage wist ik nog niet

 9. nou en!!!het is geen cnn hier.het gaat om bollywood niet meer en niet minder.een keer is het nieuws, een keer is het biografie.ik wist het niet en daarom ben ik blij met bollywood.nl, want ik heb de tijd niet om te gaan googlen op internet naar bollywood nieuws!!!!!!!

  bedank bollywood.nl

  groetjes fan

 10. lijk hier een wedstrijd dit nieuws is al eerder geweest wat maak uit of het een week oud is of 10 jaar.en die ranbir is net een wijf zit niks in ja stom acteren kan die wel dombo!!!!!!!

 11. Jullie begrijpen het niet…..die bollywood boys and girls lijken op het witte doek en thuis op TV zo mooi, just like a dream…..maar grotendeels fantasie en tv bewerking

  In de werkelijkheid puffen, poepen en plassen deze mensen ook en geloof me maar…het zal dan ook als de hel stinken…al die verwerkte chicken birjani en tikka masala en paratha…

  Je denkt toch niet dat deze mooi acteurs en actrices niet als een graafmachine in hun neus dieken en hun snot op de muren vegen….en vervolgens zo handsome en pretty doen voor de covers……daarom, het zijn gewoon mensen net ons allen en ook zij hebben knipperlicht relaties. Ik denk dat hun “go” nog voller is, deze mensen zijn arrogant als de pest en nog verwend ook…..even niet goed…dumpen maar…want ze denken alle mannen of vrouwen te kunnen krijgen…….De meeste Bollywoodsterren zijn als ratten en ze kijken neer op hun eigen mensen……RARA..wanneer hoor je de geweldige Bollywoodgasten ooit over de arme en kansloze zielen praten…NOOIT NOOIT NOOIT….Nergens, niet op tv, niet in praatprogramma’s, tijdens interviews is vooraf afgesproken dat daar geen vagen over komen en dus never nooit….Ik heb Raveana Tandon ooit persoonlijk gehoord, ze zei: “ye gande kire look”, it’s their destiny.

  Dus laat die acteurs en actrices maar…en leef zelf een goed leven…al die tijd die mensen investeren in het lezen van hun idiote nonsence verhalen….gaan jullie iets nuttigs of iets leuks doen met jullie dierbaren…..

 12. hoi, Funmaster heel goed alles wat jij hebt ingetikt komt zeker overeen met jou.Sjonge wat heb jij gemeen met de Bollywood gasten heel moedig van jou dat jij, je eigen taboe hebt doorbroken ik vind jou heel moedig dat alles wat jij hebt verteld zelf bent.Jij zegt dat men iets nuttigs moet doen,maar jij zit wel een heel verhaal intetikken.Als jij rijk zou zijn weet ik zeer zeker dat jij aan de armen zou denken dat weet ik zeer zeker van jou want jij bent zoooo goed. Wat ben ik blij met jou,petje af voor jou na jaren heb ik een Khuda ka farista gezien. Jij gaat echt beloond worden van al je goededaden.Jij bent zo eerlijk wat jij van jou zelf, en van jou leven hebt ingetikt.
  h.n.en Waqar als Ranbir als een wijf of bobo lijkt wil ik graag jou zien. kijk a.u.b. eerst naar je zelf voordat je iemand anders kind gaat beledigen. ale slecht wat men over iemand zegt krijg hij of zij het terug dat zijn de wijze woorden van Allah.
  Afgha_maisje gaat mensen alleen in bollywood uit elkaar? Dus in afgh.gaat zeker niemand uitelkaar he afghamaisje ze zijn zo braaf he afghamaisje ik wist nooit dat het woord TALAQ niet voor komt bij jullie he afghamaisje wat lief van jou afghamaisje.ik hoop als jij uitgehuwlijkt wordt geen bobo gaat krijgen maar wel de knapst man krijgt van de wereld he afghamaisje. RAHAT

 13. Rahat, ga jij eerst een cursus Nederlands volgen voordat je hier de Oprah Windfrey probeert uit te hangen. Zelfs een kind van 5 jaar beheerst de grammatica beter, je hebt een peuterklas niveau.

  Volgens jou eigen theorie zegt de tekst van de schrijver toch alles over de persoon zelve….nou, dan krijg je nu een koekje van eigen deeg. Uit jou manier van schrijven is op te maken, dat je een warhoofd en bedweter bent. Bovendien ben je zo onvolmaakt als de pest…want zo onvolmaakt schrijf je nou eenmaal. Je demagogische uitspraken zijn inhoudloos, infaam, absurd en abject.

  Kortom, moeten we nu allemaal zoals jou beginnen. Iedereen mag op dit forum zijn mening ventileren…dus ook jij. Maar ga niet anderen de les voorlezen als je daartoe niet gekwalificeerd bent. En als je het niet kunt laten, doe het dan gerust maar dan wel op een onderbouwde en fatsoenlijke wijze.

 14. Funnymaster, praat jij over fatsoen? let op wat jij op 3 dec.hebt verstuurd: PUFFEN,POEPEN en PLASSEN daarna als de HEL STINKEN.Verder en graafmachine in hun NEUS DIEKEN ( perfect nederlands ). SNOT op MUREN vegen, Bollywood sterren zijn RATTEN ( typisch uitspraken van een peuter ) dat zijn allemaal fatsoenlijke nederlandse woorden zeg. IK heb niks bijzonders gezegd integendeel heb ik voor al jou fatsoenlijke woorden een compliment gegeven hoe goed jij bent wat is er verkeerd aan.Verder als ik een peuterklas niveau heb, dan ben ik trots op maar ik beledigd niemand.
  Jij bent perfect,slim en volmaakt ik ben niet zo SLIM als jij funm.
  Dat mijn nederlands slecht is ben ik heel erg blij dat het van jou komt dan iemand met zijn volleverstand. Maar ik neem jou helemaal niet kwalijk hoor funny ik ben maar een jaar in Ned. en toch kan ik niet zo goed schrijven en lezen. Ik zou zeer op prijs stellen als ik les van jou kon krijgen, ik weet zeer zeker dat jij een heel goeie leraar zult zijn. Beste funny all the best.
  Ik zou het heel fijn vinden als wij meer schriftelijk konden communiseren zodoende zou ik heel veel van jou leren hoe ik grammaticaal beter moet schrijven.OKE GOEROE.

  mvg

  Rahat

  ALLAHHAFIEZ

 15. Rahat, sorry..ik wist niet dat je pas een jaar in Nederland woont…in dat geval heb jij de Nederlandse taal wel aardig in de smiezen! Ik zat eerlijk gezegd gewoon te dollen en te grollen……wat kunnen al die acteurs en actrices me nou schelen? Een ieder heeft z’n eigen idool en dat is ok.

  Voor jou informatie. Zelfs in wetenschappelijke bladen wordt er met gemak uitgeweid over de nderwerpen plassen, poepen en puffen. Zelfs op TV was er niet lang terug een programma “Neuken doe je zo”. Of vorig jaar een programma “associale stinkerds”. Dan heb ik niets verteld over de taal die men in betreffende programma’s bezigde…vele malen ernstiger. Dus ja, is dat nou onfatsoenlijk? Je moet naar de context van mijn artikel kijken, waarin betreffende woordjes gebruik en niet enkel de woordjes eruit lichten….das niet eerlijk! Maar ok, nogmaals mijn excuses als ik je heb gekwestst, dat is niet mijn bedoeling wat dat recht heb ik niet!

 16. Rahat, sorry..ik wist niet dat je pas een jaar in Nederland woont…in dat geval heb jij de Nederlandse taal wel aardig in de smiezen! Ik zat eerlijk gezegd gewoon te dollen en te grollen……wat kunnen al die acteurs en actrices me nou schelen? Een ieder heeft z’n eigen idool en dat is ok.

  Voor jou informatie. Zelfs in wetenschappelijke bladen wordt er met gemak uitgeweid over de onderwerpen plassen, poepen en puffen. Zelfs op TV was er niet lang terug een programma “Neuken doe je zo”. Of vorig jaar een programma “associale stinkerds”. Dan heb ik niets verteld over de taal die men in betreffende programma’s bezigde…vele malen ernstiger. Dus ja, is dat nou onfatsoenlijk? Je moet naar de context van mijn artikel kijken, waarin ik betreffende woordjes gebruik en niet enkel de woordjes eruit lichten….das niet eerlijk! Maar ok, nogmaals mijn excuses als ik je heb gekwetst, dat is niet mijn bedoeling want dat recht heb ik niet!

 17. @ RAHAT SHUTUP PLEASE. THIS IS A GOSSIPPAGE AND NOT A LECTUREPAGE!!

  SOO PLEASE HOU DIE POEP VOORJE!
  MENSEN NET ALS JULLIE VERPESTEN DE PAGINA’S!!

 18. het valt mij op dat op deze site doorgedrongen wordt,
  om gelijk te hebben het is maar bollywood.nl,fatsoenlijk onfatsoenlijk etc. dat is voor je zelf en niet voor heel de wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.