Ongelukje Priyanka Chopra tijdens opname

Bollywood - Ongelukje Priyanka Chopra tijdens opnameDe enige echte ‘Desi Girl’ Priyanka Chopra heeft onlangs een ongelukje gehad in Bangkok, tijdens de opnames van haar nieuwe film ‘Anjaana Anjaani’. Tijdens het filmen van een scene in de oceaan, stapte de Bollywood actrice per ongeluk op een puntige steen en verloor vervolgens haar grip. Ze heeft hier gelukkig niet zo veel aan overgehouden. De actrice was professioneel genoeg en ging vervolgens rustig verder met het opnemen van de volgende scènes. Op dit moment zit Priyanka Chopra in Pattaya, Thailand, waar ze de verdere opnames met de rest van de crew van ‘Anjaana Anjaani’ zal voortzetten.

Ranbir Kapoor die ook in deze film speelt was niet aanwezig bij het ongelukje van Priyanka. Het is niet de eerste keer dat deze beeldschone actrice een ongeluk krijgt tijdens het filmen. Bij het uitvoeren van enkele stunts in Drona, heeft ze zichzelf ook bezeerd. Evenals in Kaminey, waarin Priyanka samen met Shahid Kapoor van de motorfiets valt.(©ZD/Bollywood.NL)

11 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, December 1st, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Aight, Priyanka is wel een harde werker man, ze laat zich door niks tegenhouden zelfs als ze zich bezeerd. Dat noem ik pas een chille actrice, maar zwart en lelijk is ze wel helaas..
  Peace yo

 3. “Are mere janeman – mere gulaab – mere haseena- zara deekh ke tjalo”

  “Zara sambhalo apne aap ko, warna pyaar ka mamla kaise tjalega”

  “Mere dilbar djania, sara rukheja, warna jab kaske hagaas lagega, to toilete par kaise baithoge aur padawal kaise hoga…….after a big tandoori chicken and Tikka Birjani masala…….a big poepie will be coming out of this superstars ars yare and what a hack….she is nice butte har shit will stink like hell yaare..remembere”

  She looks so nice with make-up and stuff but on the toilet she also stinks yaare……

 4. Als dit nieuws jullie niet boeit waarom lees je het dan. En stel je is voor je zou haar op straat zien lopen. en ze stapt uit dan ga je haar als een slaaf helpen. En ik vind haar ook niet perfect. Maar nog
  Dus bekken dicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.