Bollywood acteur op borgtocht vrij

Bollywood acteur opgepakt wegens verkrachtingBollywood acteur Shiney Ahuja die in juni werd opgepakt door de politie van Mumbai, is op borgtocht vrij gelaten. Ahuja heeft meer dan drie maanden vast gezeten nadat een schoonmaakster aangifte tegen hem had gedaan wegens verkrachting. De filmster, bekend van films als ‘Hazaaron Khwaishein Aisi’ en ‘Woh Lamhe’, zou het meisje thuis bij hem hebben verkracht.

De 36-jarige Bollywood acteur heeft 50.000 rupees als borgsom moeten betalen en moest zijn paspoort inleveren. Ook moet hij zich één keer per week melden bij de politie. Ahuja, die vanaf 15 juni in de gevangenis zat, riskeert een gevangenis straf van zeker zeven jaar als hij schuldig wordt bevonden voor justitie.

16 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Friday, October 2nd, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Als Shiney Ahuja dat meisje heeft verkracht, dan moet hij z’n straf krijgen en uitzitten.
    Wat een verkrachter/viezerik, alsof hij niet genoeg aan z’n trekken komt bij z’n vrouw.’
    Ik ben pas geleden naar India geweest.
    Logeerde in één van de duurste hotels.
    Ik zag de directeur van het hotel en kreeg de kriebels.
    Het was echt zo een kleine dikke vieze man, uit de film.
    Er werken daar veeel jonge meisjes, die van ver komen, waardoor ze in het hotel moeten blijven voor maanden/jaren.
    We raakten aan de praat en raad maar, wat daar allemaal gebeurd.
    Jaja, je raad het al.
    Hij slaapt met al de meisjes.
    Één meisje zei tegen me, kuch pane ke liye kuch khona parta hain.
    Vul maar zelf in.
    Dus de INDIASE mannen zijn stuk voor stuk viezerikken, anders zou er niet zoveel verkracht scenes in de filmen voorkomen.

  3. wel zielig voor hem man,, ik denk dat hij onschuldig is.. je weet maar nooit hoe mensen in het echt zijn..

  4. Tss,gaan ze hem meteen opsluiten terwijl er niet eens bewijs is.
    Ze moeten eerst bewijs hebben dan die kerol opsluiten en straffen voor 7 jaar van mij part mogen zulke mensen wel doodgaan, maar straks blijkt ie onschuldig te zijn en is ie voor niks opgepakt, zamana takhir kada wala, rare gasten man. Ik hoop dan voor dat meisje dat ze 2 keer zo hard gestraft wordt als ze hem onschuldig heeft laten verdenken voor verkrachting.

    x)) Mina

  5. dit was op msn.nl

    Tijdens een vlucht van een Indiase Airbus is de bemanning onderling slaags geraakt, nadat een 24-jarige stewardess een piloot had beschuldigd van ongewenste intimiteiten. Volgens de krant Times of India ontstond de vechtpartij in de cockpit en verplaatste zich later, voor de ogen van de passagiers, naar het gangpad.

    Hierdoor was de cockpit van het toestel zelfs enige tijd onbemand. Dit terwijl de Airbus op 10.000 meter hoogte vloog met zo’n honderd passagiers aan boord. Het incident wordt inmiddels onderzocht door luchtvaartmaatschappij Air India.

  6. lkkrr voooor hemm,,!

    verdient ie gwn vuile hond dt iee is,

    k bgryp niee hoe mense sooww n vrhaal niey kunne gloofe alleen omdt ie n acteur iis

    Die meisje mt wie t is gebeurdd ghaat nieeyt soomaar derzelff zwart make doorr soow n vrhaal te vrzinne,, waarsgynlyk is et gwn waar,,!

    Als et waar iis mag hy vn my levenslang krygee
    en als et verzonne is mag de slachtoffer levenslang kryge,, 😀

  7. rosie helaas versta ik niet wat je op schrijft ,maar worden die arme meisjes lastig gevallen? en ze kunnen zeker nergens naar toe?

  8. Het verhaal van “Rosie” spreekt boekdelen. De wereld is één grote tegenstelling.

    In India worden de kansloze meiden misbruikt door hun baas terwijl in landen waar het voor de wind gaat en meiden prima rechten hebben zichzelf graag in de uitverkoop zetten en zichzelf als profi “sletjes” gedragen.

    Niets rechtvaardigt het wangedrag van mannen jegens de vrouwen maar andersom ook niet. Altijd zijn mannen de viezerikken en vrouwen de slachtoffers. In het geval van India mag de Hoteleigenaar wat mij betreft opgehangen worden. Wat Shiney Ahuja betreft lijkt het mij zeer waarschijnlijk dat hij dat meisje heeft verkracht en dus moet hij een forse straf krijgen, ook al is het een Bollywood acteur. In India behandelen ze mensen van de “lowerclass” als ratten en dat is te wijten aan de gore kastenstelsel van de Brahmanen, die zichzelf superieur achten boven alles en iedereen.

  9. via internet heb ik gelezen dat shiney en zijn vrouw een kind hebben want moet dat later wel niet denken? ik weet ook niet of het waar is ,maar het lijkt me vast niet leuk voor zijn kind mocht het ooit achter komen.

  10. NITESH FAN<

    Die meisjes worden niet lastig gevallen, ze zijn gedwongen om sex te hebben met de directeur van het hotal en ze moeten bepaalde hotelgasten ook vermaken.
    Sommigen worden gedwongen om een minirok te dragen, tijdens massage, zowel bij mannen als vrouwen.
    Dus de bollywood filmen met al die verkrachtingen en gedwongen sex met rijkelui, is gewoon waar.
    Nu duidelijk………………..

  11. QUOTE””””rosie helaas versta ik niet wat je op schrijft ,maar worden die arme meisjes lastig gevallen? en ze kunnen zeker nergens naar toe
    “”””UNQUOTE

    Sorry NiteshFan,
    Is mijn Nederlands niet goed te verstaan??????????

  12. de andere taal dat je schrijt niet en niet iedereen is bekend met de situatie in india knap stom dat je je laat dwingen, hebben vrouwen in india geen rechten? of zijn ze niks?

  13. domme meiden zijn dat dat zich laten dwingen de hoer te spelen hebben ze daar geen wtten om je beschermen?en shiney had miscchien beter moeten weten om niet alleen te blijven met die schoonmaakster of die schoonmaakster had het eventueel moeten regelen.

  14. Paki4lyf} Je zei van dat zij zichzelf nie zomaar zwart gaat make. maar luister voor sommige mensen is dat niet zo belangrijk meer. ze kunnen ook gewoon liegen, ik zeg nu niet dat zei het gedaan heeft maar dat niet iedereen zorgen maakt om zich zelf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.