Jermaine Jackson goes Bollywood

Jermaine Jackson goes BollywoodJermaine Jackson, de oudere broer van wijlen popster Michael Jackson, begroet de aanwezigen op de Chhatrapati Shivaji International Airport in Mumbai. Jackson is gisteren in Mumbai aangekomen voor een tiendaags bezoek aan India. Hij heeft daar ondermeer een ontmoeting met Bollywood zanger en componist Adnan Sami. De twee hebben plannen om samen een nummer op te nemen voor een nieuw album.

Jermaine Jackson zal tijdens zijn bezoek aan Mumbai ook de fans van Michael Jackson ontmoeten. De overleden popster gaf in 1996 een groot concert in de stad en heeft nog steeds een enorme aanhang in Mumbai.
(Foto – REUTERS/Punit Paranjpe)

10 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Saturday, October 3rd, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Jermaine meent op deze manier zijn slag te slaan. maar hij tipt absoluut niet aan Michael. Daar heb je er maar een van. Hij probeert Michael gewoon na te apen.
    Jermaine, verzin iets nieuws!

  3. Goedzo Jermaine. Krachten bundelen en verder gaan met het benutten van je eigen talenten. Zou mooi zijn als de Jackson fever toegevoegde waarde heeft voor Bollywood songs….wellicht dat het tot iets moois leidt!

    Jermaine is overigens vrij om het goede werk van zijn broer wijlen Michael op zijn eigen mannier voort te zetten, sterker nog het is zijn goedrecht! Het is per slot van rekening ZIJN broer en Jermaine heeft een “basisrol” gespeeld in de carriére van Michael en dat vergeet een ieder. De media demoniseert deze familie al jaren en zet de wereld op tegen deze mensen om zoveel mogelijk artikeltjes te kunnen dichten en slijten. Dat mensen dit niet doorzien en meegaan met dit asociaal en gecommercialiseerd gedrag…..ongelovelijk!

  4. Ron ik snap wel wat je bedoelt deels heb je gelijk maar enigzins moet ik Vanessa ook gelijk geven.
    Waar was Jermaine al die jaren je hoorde helemaal niets van hem totdat Michael overleed en opeens is Jermaine overal in de picture.
    Wat heeft Jermaine nou aan muziek gedaan, hoeveel albums heeft hij uitgebracht?
    Ook de meeste intervieuws neemt hij voor zn rekening na Michaels dood.En vergeet niet ze worden vet betaald voor een intervieuw.

    Persoonlijk was ik erg tegen die concert die Jermaine wilde organiseren in Wenen ik d8t bij mezelf van zn broertje was nog niet eens begraven en meneer hij zn plannen al op papier gezet come on Jermaine! Fans rouwen nog massaal om Michael.En dat is volgens mij de reden waarom het concert naar volgend jaar is geplaatst de kaarten werden niet verkocht.

    Om eerlijk te zijn vindt ik niet dat Jermaine een basisrol heeft gespeeld voor Michael.Ik zie het zo als Michael er niet was dan was de Jackson five niet zo populair geweest dank zij Michaels inzet zijn ze zo populair geworden,hij is niet voor niets alleen verder gegaan.En toen hij het groep had verlaten was er niets meer over van de Jacksons five.
    Tenslotte was Jermaine degene die als eerst de Jackson five had verlaten om Berry Gorden(schoonvader tevens oprichter J5) te steunen
    en desondanks bleven de Jackson 5 populair door Michael.

    Sorry maar ik vindt ook dat Jermaine hiervan probeert te profiteren.
    Michael zn werk kan hij zowiezo niet voortzetten want daar heeft hij de kwaliteiten niet voor.Hij zou Michael zn goede doelen moeten voortzetten.

    Trouwens ik weet niet Ron of jij die intervieuw hebt gezien van Jermaine en Larry King maar daar zegt Jermaine echt van dat die opbrengsten die uit zouden komen van het geplande concert in Wenen
    dat die naar de goede doel van Larry King en de vrouw van Larry zou gaan.Is toch belachelijk!! Terwijl Michael The heal the world doel heeft!!Ik zal ff die intervieuw voor je opzoeken.

    Jermaine en zn familie weten heel goed dat alles wat met Michael te maken heeft op dit moment geld opbrengt en dat zal zo blijven.
    En het zal me niet verbazen dat ze beetje bij beetje de spullen van Michael zullen verkopen.Ik weet niet of het waar is dat Janet zn laarzen laatst verkocht heeft voor 10.000 dollar voor het goede doel,maar dan denk ik bij mezelf dat zijn de laarzen die hij aan zou doen voor zn laatste concert This is it,die laarzen zouden ze in zn collectie als aandenken moeten houden of als er ooit een soort museum voor Michael komt dat fans dat zouden kunnen bewonderen.
    Of zie ik dat verkeerd?
    Kijk spullen had Michael genoeg maar dit was speciaal gemaakt met steentjes voor zn laatste concert!

    Om terug te komen bij Jermaine vindt ik ook dat hij gebruik maak van de gelegenheid ‘de een zn dood is een andere zn brood’.

  5. Shaffi, ik onderschrijf wat Vanessa en jij aangeven….ik zie ook in dat de familie Jackson over de rug van Michael geld wil verdienen. Maar heb ik het verkeerd als ik constateer, dat alles en iedereen (producers, media, sony enz) bij in leven zijn Michael zakelijk en uiteindelijk ook privé compleet hebben uitgekleed? Michael leefde op gespannen voet met zijn familie en die hebben hem nooit financieel uitgebuit.

    We moeten realistisch zijn, Michael is er niet meer en zie maar hoe alles en iedereen over zijn rug honderden miljoenen opstrijken. En als dan zijn eigen broers en zussen een graantje meepikken, rekenen we met die mensen af terwijl het familiair gezien hun goedrecht is, zeker als je de wettelijke erfrecht protocollen hierop zou toepassen.
    Ik begrijp dat het klaagt, ik walg er ook van maar dit is nou eenmaal de werkelijkheid. Je moet eens om je heen kijken als een familie, vriend of kennis in jou nabijheid heengaat…in essentie hetzelfde laken en pak..dat is mens eigen.

    Niemand kan Michael ooit evenaren en zijn broers evenmin. En let wel, alles is begonnen met Jackson Five, deze formatie speelde al voordat Michael überhaupt deel uitmaakte van deze formatie, die streng werd begeleid door vader Joe Jackson. Grote successen werden gevestigd met Michael in de gelederen maar zonder muziek heb je niets..het is een samenspel. Vanuit dat platform heeft Michael zich weten te ontpoppen tot de mega superster en natuurlijk was hij de man. De familie Jackson is altijd al door het slijk gehaald en ik heb liever dat de Jacksons nu de vruchten plukken van Michaels wonderbaarlijke werk i.p.v. al die uitbuiters om hun heen. Ik baal er ook van dat men alles in de uitverkoop zet i.p.v. een oord te bouwen ter nagedachtenis van Michael…dieptriest!

  6. Ron helemaal duidelijk hoor!
    En hoe jij dat allemaal zo mooi kan verwoorden is een must om naar te lezen petje af!!

  7. Nou Shaffi, ik heb al eerder met jou gedeeld dat jij zaken heel goed weet te onderbouwen. Velen zeggen wat zij denken en datgeen is vaak niet de werkelijkheid. Maar jij onderbouwt je uitspraken en visie altijd met feiten…petje af. Wij kunnen daarom constructief over onderwerpen discussiëren en dat is heel fijn en mis ik helaas bij vele mensen op onderhavige forum en in het algemeen

  8. Ron gelukkig kan ik heel goed met jouw communiceren,we hebben beide ons eigen visie en mening hoe we erover denken en dat beschrijven we dan ook zonder mekaar af te kraken of boos te worden.
    Men zegt dan ook van mekaar kan je leren en dat ervaar ik dan ook met jouw.Wat zou dit dan een pracht wereld zijn als we allemaal zo met mekaar zouden omgaan ipv mekaar afmaken om mening,religie,kleur,ras ect……
    Zoals M.J het zei “MAKE THIS A BETER PLACE FOR YOU AND FOR ME”.

    @NYlo
    Dank je wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.