Divali moet Bollywood toch nog winst bezorgen

blueDe Indiase filmindustrie maakt zich op voor de meest lucratieve periode van het jaar. Met een aantal dure films probeert Bollywood het jaar 2009 toch winstgevend af te sluiten. Dit wil zij realiseren vanaf de periode rond Divali, dat op zaterdag 17 oktober wordt gevierd. Vergelijkbaar met de kerstperiode in Hollywood, zullen veel mensen de bioscopen traditioneel bezoeken rond deze Hindoe feestdag. Volgens Bollywood insiders zullen voor en na Divali veel kwaliteitsfilms in première gaan, waaronder ‘Wake Up Sid’, ‘All The Best’, ‘Main Aur Mrs Khanna’, ‘London Dreams’ en de animatiefilm ‘Aladin’ met Sanjay Dutt en Amitabh Bachchan.

Op de dag voor Divali gaat ook de nieuwe film ‘Blue’ van Akshay Kumar wereldwijd in première. ‘Blue’, met een kort gastoptreden van Kylie Minogue, gaat over een groep duikers die op zoek zijn naar een geheimzinnige schat. Vele duikers zijn op zoek gegaan naar deze schat, maar nog niemand is van deze zoektocht teruggekeerd. De drie duikers hebben elk hun eigen reden om zich aan deze zoektocht te wagen. Een is op zoek naar geld en gevaar, een ander doet het voor zijn vriendin en broer, de laatste doet het om zijn eigen leven te redden. De schat brengt echter het slechtste in de mannen naar boven.

In Nederland zal ‘Blue’ vanaf 16 oktober 2009 te zien zijn in de Pathé bioscopen.

10 REACTIES

 1. idd seyd saab bollywood.nl fail !
  ik hoop dat blue leeuk is veel mense zggen dat dil bole hadippa net leuk is net als bij kambakt ishq zo bijzonder was het niet

 2. blue is zoals altijd weer eens een remake van een hollywood film, ditmaal; into the blue.

  lolll wanneer kappen we nou toch eens met andermans films te jatten

 3. Ik kan Niet wachten tot Main Aurr Mrs Khanna uit komt!!!
  Waarom komt die niet in de bios?
  Maar Ik Ga absoluut naar Blue!!!
  Lijkt me zo’n Vette Film !!!

 4. Katrina Kaif speelt een slechterik.
  En ze heeft een piercing onder haar kin in deze film.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.