Bollywood top 20 radio programma

internet_radioIedere woensdag van 19 tot 21 uur presenteren Ranu en Prija Jaipal het wekelijkse Bollywood Top 20 programma op Sunrisefm. Stem de radio (kabelfrequentie) af op 93.1 fm of via internet op www.sunrisefm.nl en luister live mee of praat mee in de chatbox. Zij behandelen wekelijkse o.a. het laatste nieuws/ Bollywoodfeitjes, moviepreviews en reviews en box- office, verjaardagen van de stars, nemen de top 20 songs door, vertellen ook mopjes tussendoor en nog veel meer.

Bovendien houden ze je op de hoogte van alle activiteiten op het gebied van cultuur en happenings. Dus wil je bijkomen van een dag colleges of werk en wil je up to date blijven op het gebied van Bollywoodfacts, luister dan zeker een keer mee naar dit verfrissende programma dat wordt gespresenteerd door Ranu en Prija en hun gasten.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.