Indiërs zijn boos op Julia Roberts

Bollywood - Indiërs zijn boos op Julia RobertsIn India is er ophef ontstaan rond het bezoek van Hollywood actrice Julia Roberts aan het land van Bollywood. Roberts is samen met haar man en twee kinderen in India voor de opnames van een nieuwe film. De actrice voelt zich echter niet veilig en heeft daarom driehonderdvijftig lijfwachten ingehuurd. Veel Indiërs ergeren zich mateloos aan deze extreme veiligheidsmaatregelen, omdat ze de hindoetempel in het plaatsje Pataudi waar Julia opnames heeft voor de film ‘Eat, Pray, Love’ niet in mogen.

De familie Roberts gaat de straat niet op zonder politieofficieren en scherpschutters meldt de Britse krant The Sun. Ze rijden rond in kogelvrije wagens en boven hen cirkelen constant helikopters. De Indiërs worden hierdoor beperkt in het uit oefenen van hun geloof en juist in een belangrijke periode van de de hindoekalender.

11 REACTIES

 1. Vervelende situatie!
  Vanuit de optiek van Julia te begrijpen dat ze zulke drastische maatregelen treft om haar veiligheid te waarborgen. De woede van de tempelgangers is ook begrijpelijk daar zij het uitvoeren van hun religieuze rituelen een hogere prioriteit geven dan “ene” Julia, die perse en utgerekend op dat moment de tempel moet claimen voor de filmopnamen.

  Julia heeft vast een planning gekregen en kan er kennelijk ook niets aan doen. Het zijn de Indiërs die de tempel op een beter tijdstip beschikbaar hadden moeten stellen voor opname doeleinden. Maar weer die brahmanen (eigenaren tempels) die geld moeten verdienen en zelfs hun tempel en god daarvoor in de uitverkoop zetten………We moeten wel de juiste mensen als dader aanwijzen, want die ontspringen ALTIJD de dans!!!!

 2. zo nou ik vind niet egt normaal lijkt net of india zn slecht land is wt ut neit is ! en hallo 350 doeeeeee noooooorrrrrrrmaaaal !
  doe dan 2 ofzo net alsof je gelijk wordt aangevalle als je daar loopt en ik vind egt heel overdreven en dat die menze niet in de tempel moge en daar boos om zijn snap ik ook wel
  maar ja dat is ook neit haar schuld maar die 350 lijfwachten jeetje wt moete die menze wel niet denke

  ze kan tog wel normaal doen

 3. aan de ene kant kan ik het mij voorstellen julia is een wereld beroemd filmster en ze heeft haar kinderen bij zich dat er niks aan kunnen doen dat ze zo’n wereldberoemd moeder hebben, weten jullie wat met john lennon gebeurde? stel eens voor dat een gek op het idee komt? ( gekken hebb je trouwens overaal) blijkbaar heeft julia het geld voor het had ook misschien beter geplland moeten worden zodat de gelovige tempel bezoekers geen last hinder ondervinden.

 4. Terecht zijn de Indiers boos. Dat ze op andere plaatsen zich laat beveiligen door 1000 man, mag ze zelf weten. Maar het feit dat ze gelovigen de toegang tot de tempel laat weigeren, gaat te ver.

 5. dan hadden ze het in india misschien beter moeten regelen?waarom al die heisa? volgens een duits tv zender is julia noy in usa (new york) dus waarschijnlijk einde commotie?als men goed had na gedacht dan hadden ze het kunnen vermoeden? amrikaanse celebrities komen af en toe met(?) absurde eisen?

 6. sera weet je dat veel mensen uit india met een blanke getrouwd zijn en kinderen van elkaar hebben?

 7. sera
  6 Oct 2009 om 12:52 pm
  je eigen mensen aan de kant zetten en een blanke godin aanbidden

  Nitesh, ik denk dat sera bedoelt: een godin MET GELD.
  Kortom deze hele situatie is te wijten aan de hebberige tempelbezitters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.