Bollywood sterren op modeshows

Bollywood sterren op modeshowsAfgelopen week vond de Kolkata Fashion Week II in Calcutta plaats. Traditiegetrouw deden een aantal Bollywood sterren een rondje op de catwalk. Zo waren Ronit Roy, Amrita Rao en Neil Nitin Mukesh te bewonderen in creaties van de Indiase designers Narenda Kumar en Manish Malhotra. Het meest in het oog sprong Sameera Reddy (foto) die op de Kolkata Fashion Week II een creatie toonde van designer Neeta Lulla.

Ook in Delhi werd er afgelopen een Fashion week georganiseerd. Daar liepen niemand minder dan Salman Khan en Dino Morea op de catwalk tijdens de Van Heusen India Men’s Fashion Week.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.