Win kaarten voor Bollywood Night in Pathé

bollywoodnightPathé De Kuip (Rotterdam) organiseert in samenwerking met Indian Events op vrijdag 18 september een onvergetelijke Bollywood Night van de film Dil Bole Hadippa, met in de hoofdrollen Rani Mukherjee en Shahid Kapur. Op deze avond zul je een reis maken door Bollywood met onder meer muziek, zang, dans en eten in oosterse sferen. Kom genieten van deze film die voor het eerst twee topacteurs uit de Bollywood wereld samenbrengt. Via Bollywood.NL kun jij twee kaarten winnen voor dit evenement (waarde € 25,- per stuk). Lees onderaan dit bericht hoe dat moet.

Programma:
19:00 uur: Inloop op de rode loper met een welkomstdrankje. Daarnaast is er een lopend buffet waar je diverse heerlijke oosterse hapjes kan nuttigen. Deze hapjes zijn halal, bevatten geen rundvlees en er is ook rekening gehouden met de vegetarische bezoekers.

Tevens zijn er optredens van dansschool Kamal Roshan en is er een cricketworkshop. Ook kan je genieten van diverse muziekoptredens (onder meer van DJR-Wish) en zijn de modeshows van Delhi Store en Jhalak Panjabdi evenmin het aanschouwen waard. Presentatie wordt verzorgd door Ryan Haripersad.

20:30 uur: Start film Dil Bole Hadippa

Win 2 gratis kaartjes voor deze speciale Bollywood avond in Pathé: Stuur een e-mail met daarin je naam en je telefoonnummer voor vrijdag 18 september 15:00u naar info@bollywood.nl. Je e-mail adres wordt op een mailinglijst geplaatst om toekomstige aanbiedingen naar je op te sturen (vergeet je mobiel nummer niet!)

EDIT: 15:15u – de winnaar is bekend en al gebeld. Voor de komende periode hebben we ook wat kaarten die we onder de andere inzenders zullen verdelen. Die ontvangen van ons een mail.

10 REACTIES

 1. Supersympathiek dat ze voor de moslims halal voedsel serveren vanaf 19.00. Het is alleen jammer dat die mensen nog in de Ramadan zitten en vanaf 20.00 pas mogen eten :)))

 2. Eindelijk weer een film van Rani! Maar ik denk dat het een remake is van She’s the man & dat vind ik heel jammer. Ben benieuwd of het een succes wordt!

 3. bij die film she`s the man dan moet die zus voor die broer zijn plek innemen togh ? en daar gaat het meer om liefde denk ik (heb alleen trailer gezien)

  bij dil bole hadippa wil rani in cricket team maar vrouwen spelen geen criket togh in india of bij die sikh gedeelte ?

 4. QUOTE

  Supersympathiek dat ze voor de moslims halal voedsel serveren vanaf 19.00. Het is alleen jammer dat die mensen nog in de Ramadan zitten en vanaf 20.00 pas mogen eten ))

  UNQOTE

  Zeker jammer, dat men daar geen aandacht aan heeft gegeven.
  Maar de opzet is wel sympathiek en zeker leuk.

  Zulke dingen moeten gewaardeerd worden.

  Moslimvrouw

 5. Deze film wordt een flop voor Bollywood.Het is een Mix-film van Punjabi’s en Hindu’s.Alle Kapoor’s,Singh’s en Raj’s zijn Punjabi’s of Sikh’s in India.Zijn ong.5% en Hindu’s 70%.Een kleine groep Bazen over de Grote groepen inbegrepen Moordenaars van Indra Ghandi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.