Miss India Holland verkiezing in november

De finale van de Miss India Holland verkiezing 2009 vindt dit jaar wederom plaats in Den Haag. Eind augustus, werd het startschot hiervoor gegeven in het Steigenberger Kurhaus Hotel te Scheveningen. Op 30 augustus kwamen de mooiste Hindoestaanse dames vanuit het hele land naar Den Haag om zichzelf te presenteren.

De Miss India Holland Verkiezing is een jaarlijks terugkerend evenement dat sinds 2003 wordt georganiseerd door Stichting Indian Culture Society (Stg.ICS). Het is de enige Hindoestaanse missverkiezing in Nederland met een officiële erkenning om deel te nemen op internationaal niveau aan de Miss India WorldWide Verkiezing.

De finale vindt plaats op zondag 8 november in het prestigieuze World Forum Convention Center te Den Haag.

21 REACTIES

 1. Wat een flauwekul allemaal.
  En wat bereik je er eigenlijk mee?

  Doe gewoon mee aan die ene bekende universele platform: Miss Universe.

 2. Het zou beter zijn dat m’n een miss Benelux zou organiseren. Dan kan m’n uit een grotere range aan potentiële kandidaten selecteren een heeft het prestige ook een grotere invloed.

 3. miss benelux bestaat al, geeft wel aan welke nivo hier commentaar geeft.

  Hindustanen kruipen graag in donkerhoekje onder een steentje en geven daar vandaan commentaar, net bij een sportevenement (van ver). wanneer durven jullie een keer in de spot te staan, genoeg potentie, maar lef, ho maar!!

 4. Ach wat doen we moeilijk……zo hebben we tenminste een platform waar die meiden zichzelf kunnen laten zien en lol kunnen hebben.

  Een mooie “springplank” want indien er meer erin zit…kunnen ze van hieruit de stap naar een hoger platform vervolgen……..we hoeven niet alle initiatieven af te kraken. Ik zelf er zelf ook niets mee maar zolang anderen lol hebben moeten we dat ondersteunen..be positive fooks!

 5. Veel succes iedereen. Het is makelijk om af te kraken…Ik hoop dat er op deze manier meer Hindustaans talent wordt ontdekt. Wij Hindustanen hebben genoeg talent maar zijn te veel actief op de achtergrond.

 6. je hebt helemaal gelijk shakur
  afkrake is makkelijk maar wrm ? hier is tg niks ergs aan of wel?
  en @ ik1000 wrm flauwekul is tog for the fun dus en je kan er best wt mee bereiken

  xx

 7. pff.
  die meiden zijn niet eens mooi en ze kiezen echt de verkeerde
  miss holland > hindustani te lylijk
  ik zeg niet dat alle hindoestaanse meisjes lekijk zij maar na die selectie was ze uitkozen dan denk ik nee joh kies beter
  maarg0ed wie zal winnen … spanning
  maar ’t boeit me voor geen meter.

 8. het lijkt me heel erg leuk om mee te doen aan miss india holland, want zo kan je je zelf profileren en je kan opkomen voor de hindoestaanse cultuur… Ik snap niet wrm sommige er zo moeilijk over doen. Dit is juist een manier op de hindoestanen bekender te maken in de maatschappij, want ze staan nu best op de achtergrond. Majh, iedereen zijn eigen mening. Ik wens de meiden veel succes en geluk

 9. It’s boring shit and wast of time nd money…

  Denk je echt dat dit bullshit van belang is ,,,, bovendien doet een echte Indian nooit mee ,,, aan deze flauwekul (georganiseerd in Nederland).

  Als het nou in the UK. zou zijn,,, zou k het nog begrijpen ,,,maar in Nl???

  Misschien heb je wel een miss,,maar met de naam Miss India (Suriname???)

 10. Hindoestanen zijn bovendien Surinamers toch???

  Omdat wij teminste ik een Indian bn,,,, dus ik vat het verschil eigenlijk niet,,, en ik bn 100% sure dat er een groot verschil is tussen Hindoestanen en Indians,,, tog??/

  Ik zou graag antw. wille hbbn!!!

 11. Ik denk niet dat er verschil is tussen een indian en een hindoestaan uit suriname, als je dat bedoelt. Ook de Hindoestanen uit Suriname komen eigen uit India. De grootouders van de Hindoestanen uit Suriname komen oorspronkelijk uit India. Maar Hindoestaan is Hindoestaan, of je nou uit India of suriname komt. we hebben dezelfde basiscultuur en geloof….

 12. hindoestaanse dames??
  speelt geloof hier geen rol dan???
  anders had je hun moeten horen, als je begrijpt wat ik bedoel

 13. Ik vind dat Ron kalloe helemaal gelijk heeft. Het is hun leven en als ze ervan genieten en leuk vinden, waarom moeten anderen het dan afkraken. Ik vind het persoonlijk een beetje jammer dat mensen er zo negatief over denken, majh. Iedereen zijn eigen mening…

 14. Aman,

  Woon jij in Nederland? Want volgens jouw redenering ben je dan puur alleen een Nederlander.

  Wanneer je de geschiedenis erop naslaat zou je begrijpen dat de hindustanen uit Suriname oorspronkelijk uit India komen. Dat maakt dat hindustanen uit Suriname niet alleen Surinamers zijn, maar ook nog – om het even in jouw begrippen te stellen – indian zijn.

  Gr.

 15. uhm om aan miss world wide enz mee te doen, moet je eerst een miss van je eigen land worden dan pas kan je verder.

  En echt misselijk dat de meeste hindustanen afkraken!!!

  MIss India holland is altijd een mooie show geweest,
  al die dames laten hun cultuur,muziek en dans naar voren zien wat de meeste meiden niet kunnen.

  Je moet eens naar de kaarten kijken. die zijn heeel duur maar altijd uitverkocht omdat zo een show!! wauw is door onze eigen hindustaanse meiden!

  Al die miss meiden hebben tenminste het lef om naar voren te komen en in de spotlight te staan.

  Succes missen!!

 16. ‘Sweetheart’, ik vind dat jij een goeie reactie hebt geplaatst. Ik ben het helemaal met je eens. Respect..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.