Première Dansical Stage of India

Bollywood - Première Dansical Stage of IndiaOp 24 oktober vindt de première plaats van de Nederlandstalige danstheaterproductie Dansical Stage of India – ‘Het verhaal van Naina’. Deze productie wordt uitgevoerd door 30 multiculturele danstheatertalenten met passie, kleur, theater en verschillende dansstijlen. Het verjaal van Naina gaat over twee dolende geesten die zijn gevangen in een donkere wereld tussen hemel en aarde. Ze willen heel graag samen naar het geestenrijk, maar hoe?

Hun levensverhaal lijkt verbonden met Naina, een enthousiast, eigenwijs en passievol Hindoestaans meisje. Gepassioneerd door dans ontmoet ze de liefde van haar leven. Maar waar liefde is, wordt altijd gestreden. Hoe loopt dit af voor de geesten en voor Naina en haar geliefde?

Idee, tekst en regie: Stichting Triveni (www.triveni.nl)
Choreografie: Trinayam Dance Academy
Muziekbewerking: Triconsulting

24 oktober: première | Theater Zwembad De Regentes (Weimarstraat 63, Den Haag)
21 november: voorstelling | Chassé Theater (Claudius Prinsenlaan 8, Breda)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.